Τζομπανάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας – “Το έκρυβα απ’ όλους”

Διαβάζεται σε 2'
Τζομπανάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη Γιορτή της Μητέρας – “Το έκρυβα απ’ όλους”
Σασμός Alpha

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής για τη μητέρα της. Η φωτογραφία και η φοβερή ομοιότητα.

Μια σπαρακτική και άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Σασμός”, η οποία έχει χάσει τη μητέρα της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μαμάς της – με την ομοιότητα να είναι εμφανής – και ένα κείμενο, στο οποίο εκφράζει το πόσο της λείπει.

Όπως έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη:

“Μαμά… ε μαμά… μ ακούς, με σκέφτεσαι κι εκεί που είσαι; που αναρωτιόσουν μέρες πριν φύγεις από την αγκαλιά μας, αν έχει χρώματα ο κάτω κόσμος…που μας άπλωνες τα φτερά της αγάπης σου και μπαίναμε και τα τέσσερα παιδιά σου μέσα… Μαμά μου πεντάμορφη, γλυκειά μου μανούλα, θυμάμαι ακόμα τη φωνή σου, τη μυρωδιά σου ακούω τα λόγια σου αισθάνομαι ακόμα το άγγιγμα σου… Μάνα μου πεντάμορφη μού λείπεις αγιάτρευτα και το έκρυβα από όλους, όλα χρόνια που μας έφυγες νωρίς… Και τώρα θέλω να το φωνάξω τραγουδιστά και δακρυσμένα: ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ… Ουρανέ μου Θάλασσα μου Χελιδόνι μου… Σ Ευχαριστώ…”

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα