Κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη – Τρεις συλλήψεις

Διαβάζεται σε 1'
Ελληνική Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου)
Ελληνική Αστυνομία (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Τρεις Ρομά που επέβαιναν σε αυτοκίνητο κρίθηκαν ύποπτοι και σε σήμα αστυνομικών, δεν σταμάτησαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.

Καταδίωξη εκτυλίχθηκε χθες, Κυριακή (12/05) λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Αρχικά, Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά που κρίθηκαν ύποπτοι και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο.

Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Νέας Σμύρνης. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, οι ύποπτοι πέταξαν ένα λάπτοπ από το παράθυρο.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ομήρου και κατέληξε στη συμβολή των οδών Αϊδινίου και Σταμούλη, όπου το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε και ο τρεις νεαροί τράπηκαν σε φυγή τρέχοντας.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη από τους αστυνομικούς που κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν και τους τρεις, ηλικίας 43, 22 και 31 ετών.

Εντός του οχήματος βρέθηκε και ένα μεταλλικό κουτί με νομίσματα. Οι δράστες συνελήφθησαν για απείθεια και παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί αν τα αντικείμενα που είχαν μαζί τους ήταν αποτέλεσμα κλοπής – διάρρηξης και που συγκεκριμένα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα