Νεκρός 29χρονος μποξέρ στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα

Διαβάζεται σε 1'
Νεκρός 29χρονος μποξέρ στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα
PRINTSCREEN/YOUTUBE

Μοιραίος στάθηκε για έναν 29χρονο μποξέρ ο πρώτος επαγγελματικός του αγώνας στο Λονδίνο, καθώς ένα χτύπημα του στοίχισε τη ζωή.

Σοκ στον χώρο της πυγμαχίας προκάλεσε η είδηση θανάτου του Βρετανού μποξέρ, Sherif Lawal, ο οποίος έπεσε νεκρός από χτύπημα στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα.

Ο Lawal έπεσε κάτω από τον Πορτογάλο αντίπαλό του Malam Varela στον τέταρτο γύρο ενός αγώνα μεσαίων βαρών έξι γύρων στο Harrow Leisure Centre.

Οι τραυματιοφορείς που βρέθηκαν στο ρινγκ περιέθαλψαν τον Lawal, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε.

«Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Sherif, κατέρρευσε και παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων, αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του», δήλωσε η διοργανώτρια εταιρεία Warren Boxing Management.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Ελέγχου Πυγμαχίας ανέφερε: «Ο Σέρρεν δεν έχει καμία σχέση με την πυγμαχία: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Sherif Lawal μετά τον τραγικό θάνατό του. Οι σκέψεις όλων όσων ασχολούνται με την πυγμαχία στη Μεγάλη Βρετανία είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Σύμφωνα με τον Guardian, ο αγώνας ήταν ο πρώτος στην κάρτα, με την εκδήλωση στη συνέχεια να ακυρώνεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα