Βραυρώνα: Σήμερα στον ανακριτή ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό

Διαβάζεται σε 2'
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου)
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου) iStock

Απολογείται ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

 

Ενώπιον του Ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα, Τρίτη (14/05) για τη δική του απολογία ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού.

Η 24χρονη μητέρα του βρέφους από το Νεπάλ οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” όπου νοσηλευόταν, αντιμετωπίζοντας και εκείνη όπως και ο σύντροφός της, την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Εκτός όμως από τις διφορούμενες εκδοχές του πατέρα ανάλογη στάση φέρεται να επέδειξε και η σύντροφός του που μεταξύ άλλων ανέφερε, πως το έμβρυο το έχασε πριν 5 μήνες ύστερα από αποβολή σε χωράφια που δούλευε τότε, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο που κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στον εντοπισμό του νεκρού βρέφους στην χωματερή του Δήμου Βραυρώνας, με αποτέλεσμα οι ψευδείς ισχυρισμοί του ζευγαριού να πέσουν στο κενό. Υπήρξαν άλλωστε και μαρτυρίες συναδέλφων τους από το ξενοδοχείο που αντιλήφθηκαν την αιμορραγία της 24χρονης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα