Maestro 2: Απόψε η πρεμιέρα με ένα “δύσκολο επεισόδιο” – Τι θα δούμε

Διαβάζεται σε 4'
Maestro
Maestro MEGA

Ξεκινά απόψε το δεύτερο μέρος της ιστορίας του Maestro και λίγο πριν την πρεμιέρα, οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς, αποκαλύπτουν όσα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πρεμιέρα κάνει απόψε η δεύτερη σεζόν του “Maestro“, της σειράς του MEGA και λίγες ώρες πριν δούμε το πρώτο επεισόδιο, που έχει τον τίτλο “Mother”, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ορέστης Χαλκιάς, ο Γιώργος Μπένος, η Μαρία Καβογιάννη, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, ο Φάνης Μουρατίδη και η Χάρις Αλεξίου, μιλούν για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια.

“Ξεκινάμε από εκεί που έχουμε μείνει, οπότε βλέπουμε τη συνέχεια και πώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν το τραγικό αυτό γεγονός, το έγκλημα, και πώς η Σοφία που είναι η κεντρική αφηγήτρια του επεισοδίου, η μητέρα, πώς διαχειρίζεται αυτό που συμβαίνει στο παιδί της”, ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην κάμερα του “Πάμε Δανάη”.

“Παράλληλα, βλέπουμε τους ήρωες σε διαφορετικά σημεία, γιατί το επεισόδιο είναι σε δύο χρόνους. Τι γίνεται εκείνο το βράδυ και πώς το διαχειρίστηκαν οι ήρωες, ο Φάνης, η Σοφία, η Χάρις και η Μαρία που δεν ξέρουν απολύτως τίποτα και βέβαια η Κλέλια που το επόμενο πρωί ξύπνησε και εγώ είχα φύγει από το νησί. Έτσι με έναν τρόπο ξεκινά για όλους ένα καινούργιο κεφάλαιο πώς να διαχειριστούν αυτό που τι έγινε και σε τι κατάσταση είναι και οι ερωτικές σχέσεις τους, γιατί διαλύονται”, πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για ένα “δύσκολο επεισόδιο 75-80 λεπτών, γιατί είναι σαν ταινία“.

Ο ίδιος εξήγησε επίσης πώς γεννήθηκε η ιδέα για τον τίτλο του επεισοδίου που ονομάζεται “Mother”.

“Από μία μάνα ξεκινάνε όλα, ήθελα με άποψη να το κάνω, για αυτό και το ονόμασα έτσι και αφηγήτρια είναι η μητέρα. Είναι όχι μόνο η Σοφία, είναι και η Μαρία και η Αλεξάνδρα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Οπότε για όλους η μητέρα έχει τρομερά μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο επεισόδιο”, είπε.

Αποκάλυψε δε πως ακόμα δεν έχει γράψει το φινάλε της σειράς, ωστόσο γνωρίζει ποιο θα είναι.

“Το απόλυτο φινάλε, τις τρεις τελευταίες σελίδες, δεν το έχω γράψει ακόμα επίτηδες. Ξέρω ποιο θα είναι, αλλά έχω γράψει μέχρι τρία λεπτά πριν το τέλος. Το έχω αφήσει γιατί θέλω να κάτσει στο μυαλό μου ακριβώς αυτό που θέλω να γράψω. Έχω διάφορες version, τα έχω όλα έτοιμα αλλά δεν θέλω να το γράψω επίτηδες”, ανέφερε.

Ο Ορέστης Χαλκιάς μιλά για το αντίκτυπο που έχει πάνω στον χαρακτήρα που υποδύεται το έγκλημα που διέπραξε, με τον Ορέστη Μπένο να μιλά για τη ρήξη στη σχέση του Αντώνη και του Σπύρου, “γιατί πρέπει να διαχειριστούν όλο αυτό που συνέβη”.

Ο ίδιος μίλησε και για τη σκηνή που τον συγκίνησε περισσότερο στον δεύτερο κύκλο, και ήταν μία σκηνή με τον πατέρα του, στην οποία κατάλαβε πως “ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που νιώθει από τον θάνατο του πατέρα του. Μπαίνει και σε ένα άλλο μονοπάτι να σκεφτεί τι λάθος μπορεί να έκανε να μην είναι ο σωστός γιος που θα μπορούσε να έχει“.

“Η Μαρία από εδώ και πέρα προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να βρει τις ισορροπίες της, να κερδίσει τον χρόνο της και να βοηθήσει το παιδί της”, δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για την “εγκατάλειψη” που βιώνει από τον Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), με τον β’ κύκλο να τη βρίσκει να προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της, κυνηγώντας αυτό που αγαπά που είναι η μουσική, για αυτό και πηγαίνει στο ωδείο στην Αθήνα. “Έρχεται αντιμέτωπη με ένα ισχυρό γεγονός για την ίδια, το οποίο ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους γονείς της και ιδιαίτερα τη μητέρα της, θα βρεθεί κάποιος λόγος που θα την κάνει να ξαναπλησιάσουν”.

Η δεύτερη σεζόν βρίσκει την τηλεοπτική “Σοφία”, Μαρίσα Τριανταφυλλίδου να “αποφασίζει για πρώτη φορά να πάρει θέση, υπερασπιζόμενη τον γιο της και να πάρει και τη θέση που θέλει στη ζωή της την ίδια”, ενώ ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε πως θα περάσει ένα διάστημα μοναξιάς και θα είναι ο ήρωας που θα προσπαθήσει να καθυστερήσει αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί.

“Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα αλλά θα δείτε δυναμική εξέλιξη. Εμείς πάντως ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούργιο σενάριο, μπορώ να πω ότι μας φέρνει και μία ευχάριστη αναστάτωση”, είπε κλείνοντας η Χάρις Αλεξίου.

Maestro 2: Δείτε το trailer της πρεμιέρας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα