Hailey Bieber: Αποκάλυψε τη λιγούρα της στην εγκυμοσύνη και ζήτησε να μην την κρίνουμε

Διαβάζεται σε 3'
Hailey Bieber
Hailey Bieber Instagram@haileybieber

Όσα συμβαίνουν στη ζωή της τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, μοιράστηκε η Hailey Bieber. Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Χέϊλι Μπίμπερ (Hailey Bieber) σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) και μετά το κινηματογραφικό βίντεο με το οποίο αποκάλυψε πως είναι έγκυος, επέστρεψε στα social media με ένα carousel post που τα είχε όλα.

Το μοντέλο και influencer μοιράστηκε με τους πάνω από 52 εκατομμύρια followers της όσα συμβαίνουν στη ζωή της τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύοντας στιγμές της καθημερινότητάς της αλλά και μερικά νέα στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Εκτός όμως από αυτά, αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της σνακ αυτό το διάστημα.

Σε ένα Instagram Story η 27χρονη Χέϊλι  αποκάλυψε πως έχει λιγούρα για πίκλες με αυγοσαλάτα και καυτερή σάλτσα, φωτογραφίζοντας μάλιστα το δημιουργικό της παρασκεύασμα. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι μπορεί να μην ανταποκρίνεται στα γούστα όλων και προειδοποίησε τους θαυμαστές της ότι “δεν επιτρέπεται να κρίνουν”.

Η ενημέρωση για τις λιγούρες της ήρθε λίγες ώρες αφότου έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας ένα χαλαρό τζιν και ένα ροζ crop top σε σχήμα πεταλούδας.

Hailey Bieber
Hailey Bieber Instagram@haileybieber

Οι Biebers είχαν αντιμετωπίσει ξανά πριν χρόνια φήμες εγκυμοσύνης πριν ανακοινώσουν ότι περιμένουν παιδί. Το μοντέλο της Victoria’s Secret μάλιστα τον Απρίλιο του 2022 με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από τους θαυμαστές της να σταματήσουν τις εικασίες αφού υπέθεσαν ότι ήταν έγκυος όταν εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy του 2022.

Hailey Bieber
Hailey Bieber Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
Justin και Hailey Bieber
Justin και Hailey Bieber Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η ανάρτηση της Hailey Bieber:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα