O Good Job Nicky έγινε “τέρας” και είναι αγνώριστος

Διαβάζεται σε 2'
Good Job Nicky
Good Job Nicky Papadakis Press

Θυμάστε τον Good Job Nicky; Ξεχάστε την παλιά του εικόνα.

Σε μία ριζική αλλαγή προχώρησε στην εξωτερική του εμφάνιση ο Good Job Nicky και δεν πρόκειται για τα χαρακτηριστικά μπλε μαλλιά του με τα οποία συστήθηκε στο κοινό πριν μερικά χρόνια.

Ο γνωστός τραγουδιστής, γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Νικόλας Βαρθακούρης επέστρεψε στα social media και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να έχει αφήσει αρκετά πίσω του την παλιά του εικόνα.

Ο Good Job Nicky στο carousel post που μοιράστηκε είναι πραγματικά αγνώριστος, μιας και φαίνεται όχι μόνο καλογυμνασμένος αλλά και αρκετά μυώδης.

Στη μία φωτογραφία ποζάρει μαζί με φίλους του στην παραλία, φορώντας το μαγιό του και επιδεικνύοντας τους μύες του, ενώ στην επόμενη μοιράζεται ένα στιγμιότυπο μέσα από το γυμναστήριο, με την αλλαγή να είναι ολοφάνερη.

Good Job Nicky
Good Job Nicky Instagram@goodjobnicky
Good Job Nicky
Good Job Nicky Instagram@goodjobnicky

Το εν λόγω post συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, ανάμεσά τους και αυτό του αδερφού του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από τους μύες του.

Those muscles 😮 wtf!?!“, έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ ο Έλληνας άλτης και καλός του φίλος, Εμμανουήλ Καραλής τον τρόλαρε ρωτώντας τον αν πηγαίνει γυμναστήριο με τον ίδιο να απαντά στον σπαρταριστό τους διάλογο πως πού και πού κάνει άλμα επί κοντώ.

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα