Μέριλ Στριπ: Αποκάλυψε την αγαπημένη της ερωτική σκηνή με θρύλο του Χόλιγουντ – Ποια είναι

Διαβάζεται σε 3'
Μέριλ Στριπ
Μέριλ Στριπ 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Κάνοντας μία αναδρομή στη λαμπρή καριέρα της στον Κινηματογράφο από το 77ο Φεστιβάλ Καννών, στο οποίο βρίσκεται ως τιμώμενη προσκεκλημένη, η Μέριλ Στριπ μίλησε για μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της στη μεγάλη οθόνη.

Η Μέριλ Στριπ δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει πολλές, οι ρόλοι που έχει υποδυθεί έχουν αφήσει ιστορία και οι διακρίσεις που έχει λάβει αμέτρητες, με τελευταία τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της που έλαβε στο 77ο Φεστιβάλ Καννών.

Μία όμως είναι η αγαπημένη της σκηνή και αυτή που δεν ήθελε να τελειώσει, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ποια είναι.

Αναλογιζόμενη τη λαμπρή καριέρα της στο Φεστιβάλ των Καννών, η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ μίλησε για μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές στον Κινηματογράφο, και αυτή είναι η σκηνή με το λούσιμο στην ταινία “Out of Africa“.

Στην ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ του 1986 η ηθοποιός υποδύεται μία Δανή βαρόνη, η οποία ερωτεύεται έναν κυνηγό μεγάλων θηραμάτων, τον οποίο υποδύεται ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Σε μια αξιομνημόνευτη σκηνή της ταινίας, ο Ρέντφορντ πλένει τρυφερά τα μαλλιά της Στριπ δίπλα σε ένα ποτάμι, ενώ απαγγέλλει στίχους από το ποίημα του Σάμιουελ Τέιλορ Κόλεριτζ “The Rime of the Ancient Mariner”.

Είναι μια σκηνή σεξ κατά κάποιο τρόπο, επειδή είναι τόσο οικεία. Έχουμε δει τόσες πολλές σκηνές με ανθρώπους να κάνουν έρωτα, αλλά δεν βλέπουμε αυτό το τρυφερό άγγιγμα, αυτή τη φροντίδα”, είπε η Στριπ υπό το χειροκρότημα του κόσμου κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Théâtre Debussy των Καννών.

Όπως είπε όμως η Στριπ, τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα στην αρχή, αφού η παραγωγή τους είχε προειδοποιήσει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας των άγριων ζώων που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

“Μας είχαν πει ότι το πιο θανατηφόρο ζώο στην Αφρική είναι ο ιπποπόταμος, ειδικά όταν μπαίνεις ανάμεσα σε αυτούς και το ποτάμι”, είπε η Μέριλ Στριπ με την ίδια να αστειεύεται λέγοντας πως όντας αγχωμένος για την ασφάλειά τους ο Ρέντφορντ έπλενε τα μαλλιά της σαν να ζύμωνε ψωμί στους κροτάφους της. “Δεν ήταν καλό”, είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, ο θρύλος του Χόλιγουντ χρειάστηκε να λάβει μερικές συμβουλές από τον πρώην κομμωτή της Μέριλ Στριπ, για να χαρίσει στη ηθοποιό ένα χαλαρωτικό λούσιμο και να αποτυπωθεί αυτό στην κάμερα.

“Μέχρι την 5η λήψη ήμουν ερωτευμένη μαζί του”, είπε στη συνέχεια η Στριπ για τον συμπρωταγωνιστή της. “Δεν ήθελα να τελειώσει εκείνη η μέρα, παρά τους ιπποπόταμους”, είπε αστειευόμενη.

Δείτε τη σκηνή: 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα