Τελικοί στη Stoiximan Basket League ανά δύο ή τρεις ημέρες και φινάλε στις 14/6

Διαβάζεται σε 1'
Τελικοί στη Stoiximan Basket League ανά δύο ή τρεις ημέρες και φινάλε στις 14/6
EUROKINISSI

Το αργότερο στις 14 Ιουνίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα playoffs της Stoiximan Basket League. Δείτε τις πιθανότερες/ενδεικτικές ημερομηνίες των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η επιθυμία της ΕΟΚ είναι να ολοκληρωθούν τα playoffs της Stoiximan Basket League έως τις 12 Ιουνίου. Η καταληκτική ημερομηνία της FIBA είναι η 16η Ιουνίου.

Και κάπως έτσι, όπως γράφει το SPORT24, το φινάλε των τελικών και των μικρών τελικών αναμένεται να έχει δοθεί έως τις 14 Ιουνίου για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, κυρίως ο Βασίλης Σπανούλης που θέλει χρόνο για να προετοιμάσει την Εθνική για το προολυμπιακό τουρνουά του Πειραιά (2-7/7).

Το πλάνο είναι οι σειρές των ημιτελικών (στις δύο νίκες) να γίνουν 30 Μαΐου και 1η Ιουνίου (αν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σκουπίσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα) και αν αυτές κριθούν στους δύο αγώνες, οι τελικοί του πρωταθλήματος να ακολουθήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με ενδεικτικές τις εξής ημερομηνίες: 4/6, 7/6, 10/6, 12/6 και 14/6, με τις δύο τελευταίες αν χρειαστούν τέταρτα και πέμπτα παιχνίδια για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα