Τι είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη για το unfollow στον Χρήστο Μάστορα

Διαβάζεται σε 2'
H Γαρυφαλλιά Καληφώνη
H Γαρυφαλλιά Καληφώνη PapadakissPress

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απαντά για το περίφημο unfollow στο Instagram, που πυροδότησε φήμες χωρισμού με τον διάσημο τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα.

Ερωτηματικά για τη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη είχε προκαλέσει η κίνησή τους να κάνουν ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram, κάτι που έγινε γνωστό την Καθαρά Δευτέρα (18/03) και είχε πυροδοτήσει φήμες χωρισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής τραγουδιστής και η influencer-επιχειρηματίας είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, αν και το πρώτο διάστημα της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ, ενώ τους τελευταίους μήνες προχώρησαν σε κοινές αναρτήσεις.

Απάντηση στις φήμες είχε δώσει η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα.

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια του opening του καταστήματος της με ρούχα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό με το unfollow που είχαν κάνει ο ένας στον άλλον, είπε γελώντας αμήχανα πως «ήταν κάτι που έγινε… έτσι! Καταλάθος»χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω.

Για το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα, στο οποίο συμμετέχει, είπε πως δεν γράφτηκε για εκείνη, ωστόσο, αποκάλυψε ότι έχει γράψει τραγούδι για εκείνη, χωρίς να πει τον τίτλο.

Για τις δηλώσεις της ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ξεκαθάρισε πως «με τον κ. Λιάγκα δεν έχω κάτι προσωπικό, καμία σχέση. Απλά είπα και πάνω στο χιούμορ, γιατί κάποιες δηλώσεις του έχουν υπάρξει προκλητικές».

Τέλος, για το αν θα έκανε ένα παιδί, είπε πως «είμαι πολύ μπερδεμένη για το αν θέλω. Κάνω πολύ ψυχοθεραπεία για αυτό το πράγμα. Η σκέψη έρχεται και φεύγει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα