Masterchef: “Κομπάρσος ήμουν στη ζωή της” – Τον καημό του Γιάννη θα τον νιώσεις θες δεν θες

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef: “Κομπάρσος ήμουν στη ζωή της” – Τον καημό του Γιάννη θα τον νιώσεις θες δεν θες
O Γιάννης Κούρτογλου πονάει. YouTube

Ο Γιάννης μοιράζεται με όλους τους τηλεθεατές του Masterchef τον πόνο του για το χωρισμό του, με αμφιλεγόμενο τρόπο για εκείνον και την πρώην σύντροφο του.

Όταν είδε τη βαθμολογία του ο Γιάννης Κούρτογλου, διαπίστωσε πως μένει στο Masterchef, σχολίασε πως «είναι τεράστιο μπουστάρισμα για να πάω παρακάτω και μια επιβεβαίωση προς όλα τα παιδιά, προς τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους αγκαλιάσω όλους σήμερα. Τόσο με αμφισβήτησαν και τώρα τους απέδειξα ότι καμια φορά χρειάζεται να είσαι ταπεινός όταν μαγειρεύεις».

Η χρήση της λέξης «ταπεινότητα» κίνησε ένα νέο ‘χορό’ σχολίων από χρήστες του Twitter δια το άτομο του.

Πέραν του ότι σχολιάστηκε η σχέση του με την ταπεινότητα, έγιναν comments και για τον νέο γύρο καημού που ‘έβγαλε’ για το χωρισμό του. Αφότου μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις, μας είπε και ότι ήταν κομπάρσος στη ζωή της Θεοδώρας -με την οποία χώρισαν ενώ ήταν στο διαγωνισμό. Δεδομένα ένας χωρισμός δεν είναι μικρό πράγμα και δη όταν ζεις σε καθεστώς εγκλεισμού επί μήνες, με τα συναισθήματα να έχουν οξυνθεί στο 100.

Οι τόσο προσωπικές στιγμές, αυτές οι καταθέσεις ψυχής του Γιάννη, μάλλον δεν θα έπρεπε να γίνονται μπροστά σε τηλεοπτικό φακό. Για εκείνον, αλλά και τη γυναίκα με την οποία μοιράστηκε χρόνια από τη ζωή του.

Ωστόσο, έγιναν.

Κατά τη ψηφοφορία που τον ανέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση, έκλαψε για μία ακόμη φορά γιατί όπως είπε «είναι η πρώτη που είναι ειρηνική η ψηφοφορία, μέσα μου». Μας αποκάλυψε και ότι το σήμα που ορίζει τη ζωή του είναι αυτό της ειρήνης. Κάτι που έρχεται σε μια κάποια αντίθεση με το πώς έχει χειριστεί τον εαυτό του μέσα στο διαγωνισμό, στις σχέσεις του με άλλους διαγωνιζόμενους.

Σε cue είπε την περίφημη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη «δεν φοβάμαι κανένα, δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος», προσθέτοντας «στο λέω και συγκινούμαι. Μόνο το Θεό φοβάμαι. Κανέναν άλλον.

Με στενοχωρούν άνθρωποι που με κάνουν να ονειρεύομαι πολύ και μετά τα παίρνουν πίσω. Δεν θέλω να… Δεν θα ξανακούσω κανένα όνειρο άλλων που με βάζουν μέσα. Ένας κομπάρσος ήμουν στη ζωή της, όπως και οι υπόλοιποι. Κομπάρσους ψάχνει για την ταινία και όλα τα όνειρα ήταν ψέματα».

Ακολουθούν κάποιες από τις πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα