Σάββας Γκέντσογλου: Η αποκάλυψη για το φλερτ που δέχθηκε στο Survivor – Ο λόγος που το “έκοψε”

Διαβάζεται σε 2'
Σάββας Γκέντσογλου
Σάββας Γκέντσογλου glomex

Για το φλερτ που δέχθηκε από συμπαίκτριά του στο Survivor αλλά ποτέ δεν είδαμε μίλησε ο Σάββας Γκέντσογλου, “φωτογραφίζοντας” με την αποκάλυψή του το πρόσωπο με το οποίο ήρθε κοντά.

Ο Σάββας Γκέντσογλου βρέθηκε καλεσμένος λίγες ημέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor στην εκπομπή “Fay’s Time” και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και το φλερτ που δέχθηκε από συμπαίκτριά του, το οποίο όμως ποτέ δεν είδαμε.

Κάνοντας τον απολογισμό του από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Σάββας Γκέντσογλου σχολίασε πως “το παιχνίδι ξεκίνησε καλά, αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση, όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. δυστυχώς ο τραυματισμός δεν με άφηνε να χαρώ τίποτα και συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα”, ενώ δήλωσε πως θα ξαναπήγαινε στο παιχνίδι.

Ανέφερε δε πως χάρηκε που έκανε περήφανο τον γιο του, Βασίλη, τον οποίο έχει αποκτήσει με την Αγγελική Ηλιάδη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο 10χρονος δεν χάρηκε που ο μπαμπάς του επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς ήθελε να καθίσει κι άλλο στο παιχνίδι.

Εκτός του Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή με τον ίδιο να απαντά πως είναι στα σχέδιά του η δημιουργία οικογένειας, αρκεί να βρεθεί φυσικά η γυναίκα. Όταν η Φαίη Σκορδά ζήτησε να μάθει αν ήρθε κοντά με κάποια συμπαίκτριά του, ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι, το οποίο όμως δεν προχώρησε.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως εκείνος ευθύνεται για αυτό, γιατί όπως είπε, “ήξερα ότι με βλέπει ο γιος μου και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να παρουσιαστεί κάτι που δεν θα μου άρεσε να το δει. Ήμασταν κάπου που υπήρχαν παντού κάμερες”. Η αποκάλυψή του έφερε τη μία ερώτηση μετά την άλλη, για το αν η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν στην κόκκινη ή τη μπλε ομάδα, αλλά και αν θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα το ειδύλλιο που γεννήθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό κανένας δεν το ξέρει, να γυρίσουν τα παιδιά με το καλό“, είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Γκέντσογλου, αφήνοντας να εννοηθεί πως το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα