Kim Kardashian: Τα παπούτσια που φόρεσε στο Met Gala 2024 αψηφούν τη βαρύτητα

Διαβάζεται σε 2'
Kim Kardashian
Kim Kardashian 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Backstage στιγμιότυπα της προετοιμασίας της για το Met Gala 2024 μοιράστηκε η Kim Kardashian στα social media, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους με τη μεταμόρφωσή της.

Η εμφάνιση της Kim Kardashian στο φετινό Met Gala, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης έκλεψε τις εντυπώσεις με την ίδια να βρίσκεται εντός κόνσεπτ, αφού οι λαμπεροί προσκεκλημένοι έπρεπε να παρουσιάσουν εικόνες βγαλμένες από τον “Κήπο του Χρόνου (Garden of Time)”, όπως ήταν και το φετινό dresscode της εκδήλωσης.

To Met Gala τελείωσε, όμως η διάσημη influencer και επιχειρηματίας δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από το περίτεχνο ντύσιμό της, που περιλάμβανε ένα γκρι ζακετάκι, έναν πολύ στενό κορσέ που οριακά εξαφάνισε τη μέση της και μία μακριά φούστα αποτελούμενη από αμέτρητα μεταλλικά λουλούδια.

Η ιδρύτρια της εταιρείας Skims μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους backstage φωτογραφίες λίγο πριν την εμφάνισή της στο “κόκκινο χαλί”, η οποία είχε την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή μόδας και creative director του οίκου Maison Margiela, Τζον Γκαλιάνο.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε στιγμές από την προετοιμασία της Κιμ Καρντάσιαν, με τα μαλλιά της να είναι μελαχρινά, σε αντίθεση με την τελική της εμφάνιση στο Met Gala, όπου εμφανίστηκε με πλατινέ μαλλιά.

Μία όμως ήταν η λεπτομέρεια του look της που εντυπωσίασε και αυτή δεν ήταν άλλη από τα διάφανα, πανύψηλα παπούτσια της, τα οποία αψηφούν τη βαρύτητα.

Η ανάρτηση της Κιμ Καρντάσιαν:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα