Ίλιον: Λήξη συναγερμού για τα 4 παιδιά που έπεσαν θύματα αρπαγής

Διαβάζεται σε 2'
Χαμόγελο του Παιδιού
Χαμόγελο του Παιδιού EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Οι τέσσερις ανήλικοι που έπεσαν θύματα γονικής αρπαγής από δομή παιδικής προστασίας στο Ίλιον βρέθηκαν. Τι αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Βρέθηκαν τα 4 παιδιά που έπεσαν θύματα γονικής αρπαγής από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον το μεσημέρι της Τρίτης (14/5), όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Τα παιδιά φιλοξενούνταν στο συγκεκριμένο χώρο κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Στις 17/05/2024, βρέθηκαν οι ανήλικοι Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, Γιώργος Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών και είναι καλά στην υγεία τους. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής στις 14/05/2024.

Ευχόμαστε οι ανήλικοι Μιχάλης Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέας Άρμπι, 4 ετών, Γιώργος Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνος Άρμπι, 3 ετών να έχουν υγιή και όμορφη πορεία στην ζωή τους, όπως αξίζει σε κάθε παιδί και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν”.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” μιλώντας στον ΑΝΤ1, την Τετάρτη (15/5), είχε αναφέρει πως η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε “από τη μητέρα τους με μαφιόζικο τρόπο” ενώ επεσήμανε πως είχε της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών, καθώς κινδύνευαν στον χώρο όπου ζούσαν.

“Με εισαγγελική εντολή είχαν πάρει τα παιδιά από τη μητέρα και μάλιστα μας είχαν ειδοποιήσει και τα πήγαμε σε χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον γιατί κινδύνευαν στο χώρο που ζούσαν. Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού για να τα δει, άνοιξε με ένα αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο” είχε δηλώσει ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα