Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ με βεγγαλικά και πυρσούς – Σε επιφυλακή σήμερα η ΕΛΑΣ

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ με βεγγαλικά και πυρσούς – Σε επιφυλακή σήμερα η ΕΛΑΣ
Facebook

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και εκτόξευσαν βεγγαλικά εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η Θεσσαλονίκη ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες κινείται στους ρυθμούς του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, που θα κρίνει αν ο Δικεφάλος του Βορρά κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα κι έκαναν τη νύχτα μέρα ανάβοντας δεκάδες πυρσούς και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει πορεία πριν το παιχνίδι με τον Άρη. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 15:00 στην Καμάρα και από εκεί θα κατευθυνθούν πεζοί στο Makedonia Palace, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ και κατόπιν στην Τούμπα.

Η Αστυνομία από την πλευρά της εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου και δεύτερο απαγορευτικό, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπονται συναθροίσεις και πορείες στο κέντρο της πόλης την Κυριακή. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όμως, ανταπάντησαν με νέο κάλεσμα, τονίζοντας ότι η πορεία θα γίνει κανονικά και όπως φαίνεται τα καπνογόνα στην Καμάρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής είναι μόνο τα προεόρτια.

Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ

Ήδη στη Θεσσαλονίκη οι δυνάμεις της αστυνομίας με ενστόλους και αστυνομικούς με πολιτικά βρίσκονται διάσπαρτοί σε καίρια σημεία της πόλης κυρίως στο κέντρο, στη παραλία κοντά στο Μακεδονία Παλλάς αλλά και σε τουλάχιστον δυο περιμέτρους γύρω από το γήπεδο του Άρη στο Χαριλάου.

Δυνάμεις των ΜΑΤ και άλλων μονάδων έχουν αναπτυχθεί και όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα τόσο θα σφίγγει ο κλοιός.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (17/5) , η Ελληνική Αστυνομία απαγόρευσε τις συναθροίσεις των οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για σήμερα, Κυριακή. Ωστόσο, το Σάββατο, Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚ γνωστοποιούσε στο διαδίκτυο πως θα «σπάσει» το μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά την ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ. επανήλθε με νέο απαγορευτικό που όμως όπως φαίνεται και αυτό αγνοείται από τους οργανωμένους οπαδούς που σήμερα το πρωί εξέδωσαν νέα ανακοίνωση για συγκέντρωση στη Καμάρα στις 15:00 και πορεία προς το Μακεδονία Παλλάς όπου βρίσκεται η ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα