Μητσοτάκης: Υπάρχει τύπος που πιστεύει ότι ο αληθινός “Κυριάκος” είναι στην Ουγκάντα

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok

Σε νέο του βίντεο στο TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διηγείται τη θεωρία ενός ατόμου στις ΗΠΑ που ισχυρίζεται ότι ο ίδιος είναι σωσίας και “αποκαλύπτει” πού βρίσκεται ο πραγματικός “Κυριάκος”

Νέο βίντεο ανέβασε στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης “21 και σήμερα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, πριν τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη.

Στο βίντεο, ο πρωθυπουργός φαίνεται να παρακολουθεί έναν… περίεργο διάλογο και στη συνέχεια ξεκινά να αφηγείται την παράξενη αυτή ιστορία, όπου ένα άτομο στις ΗΠΑ πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι σωσίας του πραγματικού και ο αληθινός βρίσκεται… αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα.

“Υπάρχει ένας τύπος στην Αμερική ο οποίος πιστεύει πραγματικά ότι είμαι σωσίας και ότι τον πραγματικό Κυριάκο τον έχουν πάρει με αλυσίδες και αυτή τη στιγμή είναι στην Ουγκάντα!”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σε πλάνα από περιοδείες να μιλά με κόσμο, ενώ στη συνέχεια αναφέρεται ξανά στο πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά” για το οποίο αισθάνεται περήφανος. “Θέλω να σας πω για ένα πράγμα για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά. Μέχρι στιγμής 20.000 γυναίκες έχουν εντοπίσει καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο ο οποίος στη συντριπτική πλειονότητα θα είναι πλήρως ιάσιμος επειδή ακριβώς αξιοποίησαν τη δυνατότητα να κάνουν μια δωρεάν μαστογραφία. Γι’αυτό ακριβώς επεκτείνουμε και στις ηλικίες κάτω των 50 αλλά και στις ηλικίες άνω των 70″ λέει.

Στο τέλος του βίντεο επανέρχεται στον άνθρωπο από τις ΗΠΑ, λέγοντας: “Εγώ έλεγα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω είμαι στην Ουγκάντα έλα να με βοηθήσεις να δραπετεύσω. Μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια! Σώσε με, κανείς δεν με πιστεύει, μόνο εσύ με πιστεύεις“.

To βίντεο κλείνει με το μήνυμα για τις Ευρωεκλογές “21 και σήμερα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα