Ιράν: Αναφορές ότι βρέθηκε το προεδρικό ελικόπτερο που συνετρίβη – Διαψεύδει ο στρατός

Διαβάζεται σε 1'
Εμπραχίμ Ραϊσί,, πρόεδρος του Ιράν
Εμπραχίμ Ραϊσί,, πρόεδρος του Ιράν (Iranian Presidency Office via AP)

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε ότι εντοπίστηκε το ελικόπτερο που επέβαινε ο προέδρος Ραΐσι και το οποίο συνετρίβη νωρίτερα σήμερα.

Bρέθηκε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Ιρανός προέδρος Εμπραχίμ Ραΐσι και συνετρίβη νωρίτερα σήμερα, αναφέρει η κρατική τηλεόραση του Ιράν σύμφωνα με το Guardian.

Σύμφωνα με τον Guardian, η κρατική τηλεόραση του Ιράν μετέδωσε ότι το ελικόπτερο εντοπίστηκε από ομάδες έρευνας και ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων.

Νωρίτερα, Ιρανός αξιωματούχος δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι υπήρξε επαφή με έναν επιβάτη και ένα μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου, αναφέρει ο Guardian.

Ο Ιρανός αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του είπε, όπως μεταδίδει ο Guardian, ότι υπήρξε επικοινωνία παραπάνω από μία φορές.

Ωστόσο, σύμφωνα με το CNN, στρατιωτικοί αξιωματούχοι που συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το ακριβές σημείο που συνετρίβη την το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι διασώστες αντιμετωπίζουν πυκνή ομίχλη και υπερβολικό κρύο καθώς η νύχτα προχωράει στο Ιράν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα