Survivor 2024: Οι Κόκκινοι “άδειασαν” τη Δώρα – “Έσπασε” από την αχαριστία η παίκτρια

Διαβάζεται σε 4'
Survivor
Survivor glomex

Η πρωτοφανής απόφαση των παικτών της κόκκινης ομάδας σε βάρος της Δώρας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παίκτριας.

Ανακατατάξεις, αλλαγές και ένα “άδειασμα” που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor 2024, με μία νέα εβδομάδα να ξεκινάει για το ριάλιτι επιβίωσης.

Η προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τη Δώρα να χάνει στη μονομαχία γνωρίζοντας πως θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία να αγωνιστεί για την παραμονή της και η ανακοίνωση ήρθε χθες από τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, μετά και την ξαφνική αποχώρηση της Σταυρούλας στα μισά της εβδομάδας, η Δώρα άλλαξε χρώμα μπαντάνας και έγινε και πάλι παίκτρια των Μπλε.

Η Δώρα δεν χάρηκε με την αλλαγή λέγοντας πως δεν της αρέσουν στη ζωή της οι αλλαγές, “απλά επειδή έχω δεθεί πολύ με την Κατερίνα και ήθελα ό,τι κερδίζουμε να το κερδίζουμε μαζί. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται“.

Τελικά, οι Κόκκινοι επικράτησαν των Μπλε με σκορ 12-8 και κέρδισαν την πρώτη ασυλία και το έπαθλο, μία μίνι κρουαζιέρα στην Καραϊβική, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους Μπλε, οι οποίοι κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους Κόκκινους ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα για να απολαύσει μαζί τους το έπαθλο. Οι νικητές επέλεξαν τη Δώρα, η οποία δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, αφού για αρκετό καιρό δεν είχε την ευκαιρία να ζήσει κάτι αντίστοιχο και να φύγει για λίγο από την καλύβα.

Η εξέλιξη όμως ήταν αναπάντεχη, αφού λίγες ώρες μετά οι Κόκκινοι άλλαξαν άποψη και σε ένα άτυπο συμβούλιο στην καλύβα, ο Χριστόφορος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να πάρουν τη Δώρα μαζί τους στο έπαθλο. “Εγώ δεν συμφωνώ να έρθει η Δώρα μαζί μας γιατί δεν τη θεωρώ κοντινό μου πρόσωπο”, είπε ο παίκτης, με τους Κόκκινους να ρίχνουν στο τραπέζι το όνομα του Ντάνιελ και να συμφωνούν πως εκείνον θα επέλεγαν αν είχαν λίγο περισσότερο χρόνο.

Οι παίκτες του Survivor 2024 βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού και μετά το πρώτο “άδειασμα” της Δώρας από την Κατερίνα, για το ότι η πρώτη δεν εγκατέλειψε τη φαινομενικά χαμένη μονομαχία της με τον Χριστόφορο μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά και τα ομαδικά πυρά απέναντί της, ήρθε η επόμενη ψυχρολουσία για την παίκτρια, αφού οι Κόκκινοι ζήτησαν να μην πάρουν τελικά την Δώρα μαζί τους!

“Οπότε λίγο που συζητήσαμε μου είπαν ότι είναι προτιμότερο να ψηφίσουμε για το ποιον θα πάρουμε μαζί μας. Τα παιδιά και εγώ κάναμε μία συζήτηση και καταλήξαμε ότι προτιμότερο και πιο δίκαιο θα ήταν να μην έρθει κανείς από το να έρθει η Δώρα και να έχουμε κλίμα”, είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

“Ήταν αχάριστο αυτό που έγινε”

Μετά το πρωτοφανές σκηνικό στο Συμβούλιο, η Δώρα ένιωσε προδομένη από τους πρώην συμπαίκτες της, κάνοντας λόγο για αχαριστία από την πλευρά τους.

“Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έγινε, εγώ δεν έχω ζήσει κανένα έπαθλο. Θα έπρεπε να με πάρουν και ας καθόμουν σε μία γωνία και ας έκανα μόνη μου ό,τι ήταν να κάνω και εκεί. Ήξεραν ότι θα στεναχωρηθώ”, είπε η παίκτρια, όπως φαίνεται στο trailer του επεισοδίου της Δευτέρας.

Ακούγοντας μάλιστα τις περιγραφές για τις χαλαρές στιγμές που απόλαυσαν, η Δώρα είπε ενώπιον όλων: “Απογοητεύτηκα γιατί είναι σαν να σου δίνουν ένα γλειφιτζούρι και να στο παίρνουν από τα χέρια”.

Survivor: Δείτε το trailer της Δευτέρας (20/05)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα