Παναγιώτα Βλαντή: Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων

Διαβάζεται σε 2'
Παναγιώτα Βλαντή
Παναγιώτα Βλαντή glomex

Για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή, περιγράφοντας την εμπειρία της και τα συναισθήματά της.

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση γύρω από την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας παράλληλα για τον έγγαμο βίο και τους ψυχαναγκασμούς που έχει.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του “Happy Day” και αρχικά αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που έχει βιώσει και εξακολουθεί να υφίσταται ως ηθοποιός, με την ίδια να σχολιάζει πως έχει αποδεχθεί και ξέρει είναι ότι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους.

Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής έθεσε το θέμα της κατάψυξης ωαρίων για το οποίο η ίδια μίλησε δημόσια, η Παναγιώτα Βλαντή είπε χαρακτηριστικά τη λέξη “πρόληψη“.

“Μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες, πρέπει στην τάδε ηλικία να κάνουμε παιδί, να παντρευτούμε, έχουμε γενικώς ένα στρες, ένα άγχος. Και αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι ‘μην εγκλωβίζεστε σε σχέσεις δυσάρεστες γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί‘. Απελευθερώθηκα. Είναι αυτό που λες ‘παγώνεις τον χρόνο‘ και είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες αυτό. Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ‘τώρα εσύ δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσες“, είπε η ηθοποιός, λέγοντας μετά το αυτονόητο.

“Δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να γίνουμε γονείς. Κάποιος λόγος υπάρχει, ή δεν θέλει ή δεν μπόρεσε. Και επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις ‘γιατί δεν παντρεύτηκες;‘, ‘γιατί δεν κάνετε παιδιά;‘. Δεν ξέρεις μία γυναίκα τι μπορεί να έχει περάσει. Αυτή ήταν πάντα η ένστασή μου με τις ερωτήσεις που μας κάνουν οι δημοσιογράφοι. Το έβρισκα πολύ σκληρό, γιατί σε έναν άνδρα δεν το λένε. Με έχουν πονέσει πάρα πολύ τέτοιες ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Κάποιες φορές (οι δημοσιογράφοι) είναι πολύ σκληροί”, ανέφερε στη συνέχεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα