Ιταλός τραγουδιστής κατηγορείται πως “αντέγραψε” το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρίνα Σάττι στον Τελικό της Eurovision 2024
Η Μαρίνα Σάττι στον Τελικό της Eurovision 2024 EBU / eurovision.tv

Ο Ιταλός καλλιτέχνης SETTEMBRE μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Oro Oro”, το οποίο μοιάζει επικίνδυνα πολύ με το “Ζάρι” της Μαρίνας Σάττι.

Το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι, αφού ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη, συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο και να κάνει χαμό στα charts.

Αφού μπήκε στη λίστα των 50 πιο viral τραγουδιών παγκοσμίως στο Spotify, το τραγούδι με το οποίο η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζει την ανοδική του πορεία σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ την ίδια ώρα… “η Μαρίνα μάς πάει τάπα” με το καινούριο της άλμπουμ, το οποίο φέρει τον τίτλο “P.O.P.”

Και ενώ η Σάττι συζητιέται δίχως σταματημό στην Ελλάδα από φανς και επικριτές, την ίδια ώρα η τραγουδίστρια αποτελεί και πηγή… έμπνευσης στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός καλλιτέχνης SETTEMBRE κυκλοφόρησε πριν από λίγα 24ωρα το νέο του τραγούδι με τίτλο “Oro Oro”.

Πολλοί χρήστες των social media βρήκαν ομοιότητες στο τραγούδι αυτό με το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι, κάνοντας λόγο για “αντιγραφή”

Και για να είμαστε ειλικρινείς, μάλλον δεν τους αδικούμε, καθώς ένα συγκεκριμένο σημείο του κομματιού του νεαρού τραγουδιστή μοιάζει επικίνδυνα πολύ με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2024.

 

Ακούστε παρακάτω το τραγούδι του Ιταλού καλλιτέχνη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Θωρείτε πως μοιάζει με το “Zari” της… ΜΑ-ΡΙ-ΝΑΣ ή όχι;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα