Ιωάννα Μαλέσκου: Τα “ανήθικα” σενάρια που έκαναν γυναίκες του χώρου όταν ανακοινώθηκε πως είναι έγκυος

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου glomex

Στην περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα αρνητικά σχόλια που γίνονταν για το πρόσωπό της αναφέρθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το comeback στην τηλεπαρουσίαση βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” της Δευτέρας (20/05) για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια του “ΤV Queen” μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τα αρνητικά σχόλια που άκουγε κατά τη διάρκεια αυτής, ακόμα και από γυναίκες του χώρου, περιγράφοντας πως έγιναν σε “τρία στάδια χρονικά“.

“Άκουγα στενάχωρα πράγματα να λένε για εμένα”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου αρχικά και σε ερώτηση για το πώς το αντιμετώπιζε, είπε: “Ήταν τρία στάδια χρονικά. Το πρώτο είναι πριν, ενώ είμαι έγκυος που δεν έχει ανακοινωθεί γιατί ακόμα σε γενικές γραμμές κάνω δημόσιες εμφανίσεις και κυκλοφορώ, αλλά ακόμα δεν είναι ορατή η εγκυμοσύνη μου, άρα δεν πηγαίνει στο μυαλό κάποιου ότι οτιδήποτε και αν μου πει θα με στεναχωρήσει ή να με αγγίξει με διαφορετικό τρόπο. Άρα αυτά που ακούω να γράφονται τα παίρνω μέσα μου αλλά προσπαθώ να κρατήσω απόσταση συναισθηματική”. Η ίδια σχολίασε μάλιστα ότι το πρώτο κομμάτι συγχωρείται, αφού ο άλλος δεν γνωρίζει.

“Το δεύτερο κομμάτι είναι αυτό που έχει ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη μου και ειδικά από γυναίκες του χώρου έχω ακούσει να γίνονται κάποιες υποθέσεις και εκτιμήσεις, ‘αν έμεινα έγκυος’, ‘αν προέκυψε’… διάφορα σενάρια που δεν ήταν όμως καθόλου σωστά και ηθικά, ειδικά να λέγονται από γυναίκα για γυναίκα και από γυναίκα που έχει γίνει μάνα σε μία άλλη που εκείνη τη στιγμή εγκυμονεί”, πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

“Και το τρίτο στάδιο ήταν αυτό, που οριακά για να γεννήσω, είχα μία πίεση, η οποία εκεί ένιωσα ότι με επηρέασε από δημοσιογράφους που με ρωτούσαν τόσο έντονα πότε θα γεννήσω και έφτασα κάποια στιγμή να λέω ότι κρασάρω. Εκεί είπα ότι πρέπει κάτι να κάνεις”, ανέφερε.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα