Κιλκίς: 54χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε ληστή

Διαβάζεται σε 2'
Έρευνες της αστυνομίας σε επαρχιακή περιοχή
Έρευνες της αστυνομίας σε επαρχιακή περιοχή EUROKINISSI

Συνελήφθη ένας 54χρονος, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν από τους τέσσερις ληστές που προσπάθησαν να μπουν στην αγροικία του.

Αιματηρή κατάληξη είχε χθες, Δευτέρα (20/05), αργά το βράδυ απόπειρα ληστείας από τέσσερα άτομα σε βάρος ενός 54χρονου κτηνοτρόφου στην περιοχή των Μουριών του Κιλκίς, όταν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 54χρονος πυροβόλησε μέσα από την αγροικία του με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε έναν από τους ληστές, όλοι τους ομογενείς από την Γεωργία, ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι, ο γιος ενός εκ των δραστών και ένας φίλος του, 15 και 16 ετών αντίστοιχα.

Την στιγμή που οι τέσσερις δράστες προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του 54χρονου και την κοπανούσαν, εκείνος άρπαξε το κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 45χρονο.

Οι δράστες έβαλαν τον θανάσιμα τραυματισμένο συνεργό τους στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και διέφυγαν πηγαίνοντας το θύμα όχι στο νοσοκομείο αλλά στο σπίτι του, όπου και κατέληξε. Ο 54χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία και συνελήφθη για ανθρωποκτονία με δόλο. Ο 45χρονος που κατέληξε, είχε αποφυλακιστεί το 2019 για παρόμοιες πράξεις.

Κατασχέθηκαν η καραμπίνα, ένας πυροσβεστήρας που πιθανόν χρησιμοποίησαν οι δράστες για να σπάσουν την πόρτα, ένα φυσίγγιο και ένας κάλυκας κυνηγετικού όπλου. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και ενημερώθηκε ιατροδικαστής για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Όλοι οι ληστές εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ την προανάκριση την έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα