Η Arklyz, μητρική εταιρεία της The Athlete’s Foot, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Lloyd Shoes

Διαβάζεται σε 2'
Η Arklyz, μητρική εταιρεία της The Athlete’s Foot, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Lloyd Shoes
UNSPLASH

Ο Ελβετικός Όμιλος Arklyz AG εξαγόρασε τη Lloyd Shoes, premium Γερμανικό brand στο χώρο των υποδημάτων, ενδυναμώνοντας τη θέση του στην παγκόσμια αγορά αθλητικών και lifestyle ειδών

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, η εταιρεία Arklyz, στην οποία ανήκει η The Athlete’s Foot, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lloyd Shoes, premium Γερμανικού brand υποδημάτων με μακρά κληρονομιά στην υψηλής ποιότητας υποδηματοποιία. Πρόκειται για μια κίνηση ορόσημο στη στρατηγική της Arklyz για ένα διευρυμένο portfolio που ενισχύει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά αθλητικών & lifestyle ειδών.   

Η Arklyz θα προσφέρει στη Lloyd σημαντική υποστήριξη με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς της χοντρικής πώλησης, των omnichannel υπηρεσιών και την διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο,  διατηρώντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής που τη χαρακτηρίζει εδώ και έναν αιώνα.  

Αξίζει να σημειωθεί πως η Arklyz αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε ένα ολοκληρωμένο φάσμα στο χώρο των αθλητικών και lifestyle ειδών, με καθετοποιημένη παρουσία που εκτείνεται στη διαχείριση και διανομή δημοφιλών εμπορικών σημάτων, το λιανεμπόριο & το e-commerce, καθώς και την παραγωγή. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Param Singh, ιδιοκτήτης και CEO της Arklyz AG  «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ταλαντούχα ομάδα της Lloyd και ανυπομονούμε να φέρουμε νέα ενέργεια στο brand, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και δεξιοτεχνίας για τα οποία είναι γνωστό. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τη Lloyd σε ένα ελκυστικό lifestyle brand παγκοσμίως».

Η The Athlete’s Foot Ελλάδας, έχοντας ήδη συμπληρώσει ένα χρόνο δραστηριότητας υπό την ιδιοκτησία της Arklyz, σημειώνει αξιόλογη ανάπτυξη, ενώ εμπλουτίζει διαρκώς το προϊοντικό και brand portfolio της, προσφέροντας όλο και περισσότερα high end και premium προϊόντα σε athleisure και street fashion ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. 

«Λειτουργώντας υπό την ομπρέλα της Arklyz, η Η Athlete’s Foot Ελλάδας δυναμώνει όλο και περισσότερο τόσο στις προτάσεις της σε επίπεδο brand portfolio και γκάμας προϊόντων, όσο και στις δομές και λειτουργίες της. Αποκτούμε πρόσβαση σε νέα συστήματα και τεχνογνωσία που μας καθιστά ικανούς να εφαρμόζουμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την εξυπηρέτηση που παρέχουμε στον σύγχρονο καταναλωτή», δηλώνει ο κ. Νίκος Καρακόιδας, Γενικός Διευθυντής και Country Lead στη The Athlete’s Foot Greece.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα