Ο έντονος διάλογος Μητσοτάκη με πολίτη για τα Τέμπη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού

Κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα μία γυναίκα άρχισε να φωνάζει “δικαιοσύνη” για τα Τέμπη. O Μητσοτάκης ζήτησε να την αφήσουν να μιλήσει και της απάντησε. Στη δεύτερη διακοπή της είπε: “Δικαίωμα σας να κάνετε φασαρία”

Εντονο διάλογο είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μία γυναίκα, η οποία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε πολίτες στην Κέρκυρα άρχισε να φωνάζει “δικαιοσύνη”, αναφερόμενη στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους άνδρες της ασφάλειας του να μην την εμποδίσουν να μιλήσει. “Αφήστε την, αφήστε την” είπε και της απάντησε:

“Για όλα αυτά που έγιναν και μας πόνεσαν πολύ έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Αυτό μπορούμε να πούμε και για τα μεγάλα τραύματα από τραγωδίες όπως αυτή. Αν κάποιος από τους πολιτικούς μας αντιπάλους δεν έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να μας το πει. Εμείς έχουμε και αυτή θα αποδώσει ευθύνες. Δεν αποδίδω ευθύνες ούτε εγώ, ούτε εσείς. Η υπόθεση δικάζεται στο δικαστήριο με ρυθμούς πιο γρήγορους από άλλες υποθέσεις που μας πήγαν πίσω. Και για τα θέματα δικαιοσύνης είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας.”

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την ομιλία του, όμως η γυναίκα άρχισε ξανά να φωνάζει και ο πρωθυπουργός της είπε: “Κοιτάξτε να δείτε κυρία μου, αν θέλετε να έρθετε και να κάνετε φασαρία είναι δικαίωμα σας. Αλλά το ίδιο δικαίωμα έχω και εγώ να μιλήσω σε αυτούς που θέλουν να με ακούσουν. Δημοκρατία το ένα, δημοκρατία και το άλλο. Δεν είναι α λα καρτ η δημοκρατία”. Εισέπραξε δε χειροκροτήματα από τους συγκεντρωθέντες οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα