Ο Κασσελάκης δίνει το Πόθεν Έσχες τις ζυγές μέρες και δεν το δίνει τις μονές

Διαβάζεται σε 3'
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης INTIME

Σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε, αλλάζοντας για άλλη μια φορά θέση, ότι θα δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του μέχρι τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών λέγοντας ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα. Τι είπε για τον Τσίπρα.

Σε συνέντευξή του στον Ant1, ο Στέφανος Κασσελάκης όρισε τον πήχη των φιλοδοξιών του στην πολιτική, μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα και δεσμεύτηκε να δώσει πριν από τις ευρωεκλογές το πόθεν έσχες του στη δημοσιότητα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε αρχικά ότι “είμαι ο μεγαλύτερος outsider που έχει περάσει από την πολιτική αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται να το χάσω. Εγώ ψωνίζω ο ίδιος. Μάς αρέσει με τον Τάιλερ, είναι μία παύση από την καθημερινότητά μας (απαντώντας σε ερώτηση για το αν ξέρει τις τιμές στην αγορά).

Για τον Αλέξη Τσίπρα αυτά που είπε σίγουρα θα συζητηθούν, καθώς φαίνεται να προκαταλαμβάνει τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού.

“Ο Τσίπρας δεν αμφισβήτησε εμένα προσωπικά στο συνέδριο. Ολα αυτά που έγιναν έπρεπε να γίνουν για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εχει πλέον τη δική του ενασχόληση με τον ινστιτούτο που δημιουργεί. Ελπίζω να κάνουμε κάτι μαζί μέχρι το τέλος της εκστρατείας αλλά ακόμα δεν του το έχω ζητήσει. Μιλάμε πάντως, μία δύο φορές την εβδομάδα έχουμε επικοινωνία. Δεν ενδιαφέρεται για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς μου το έχει πει. Το κεφάλαιο έχει κλείσει. Είναι η σημαία του ΣΥΡΙΖΑ”, είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ακολούθως έθεσε τους στόχους, βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους: “Εχω παγιωθεί ήδη στα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Εφαρμόζουμε ένα νέο μοντέλο πολιτικής που για πρώτη φορά εμφανίζεται στην Ελλάδα. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν είμαστε πάνω από το 20% και η ΝΔ κάτω από το 30%. Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε πρώτο κόμμα και εγώ Πρωθυπουργός. Και θα είμαστε αυτοδύναμοι”.

Σε ό,τι αφορά για το (κρίσιμο) θέμα του πόθεν έσχες είπε τα εξής, αλλάζοντας για άλλη μια φορά θέση σε ένα κρίσιμο θέμα διαφάνειας: “Δεν ισχύει ότι είπα ότι θα δώσω το πόθεν έσχες μου μετά τις ευρωεκλογές. Το πόθεν έσχες θα το δώσω πριν από τις ευρωεκλογές, όπως έχω πει πολλές φορές. Ξέρω τι κάνω και διατηρώ το πλεονέκτημα της έκπληξης. Είμαι ευκατάστατος και θέλω να προσφέρω στη χώρα μου. Τον Μητσοτάκη τον ρωτάτε γι’ αυτό; Γιατί όχι; Θα αποδείξω μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έχω. Το πόθεν θα γίνει γνωστό, έχω ιδρώσει και έχω πετύχει. Βαρέθηκα τη δηθενιά. Με τον Τάιλερ έχουμε κοινό ταμείο από την πρώτη ημέρα της συνύπαρξής μας”.

Σημειώνεται πάντως ότι σε προηγούμενη τηλεοπτική συνέντευξη του στις 23 Μαϊου ο κ. Κασσελάκης είχε πει πως τελικά θα δώσει το “Ποθεν Έσχες” κάποια στιγμή έως και τις 30 Ιουνίου (μετά, δηλαδή, τις ευρωεκλογές). Φαίνεται ότι στο μεσοδιάστημα άλλαξε άποψη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα