Τραγωδία στο Άμστερνταμ: Παγιδεύτηκε σε κινητήρα αεροσκάφους και σκοτώθηκε

Διαβάζεται σε 1'
Αεροσκάφη της KLM στο αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ
Αεροσκάφη της KLM στο αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ AP Photo/Peter Dejong, File

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, όταν άτομο παγιδεύτηκε σε κινητήρα αεροσκάφους και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ένα άνθρωπος βρήκε φρικτό θάνατο στο Schiphol του Άμστερνταμ, όταν τον “ρούφηξε” η περιστρεφόμενη τουρμπίνα αεροσκάφους, το οποίο ετοιμαζόταν να ξεκινήσει τη διαδικασία απογείωσης.

Η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία στην Ολλανδία ανέφερε με ανάρτησή της στο Χ: “Ένα περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στην πλατφόρμα του Schiphol, όπου άτομο έπεσε μέσα σε μηχανή αεροσκάφους που βρισκόταν εν λειτουργία και πέθανε“. Για το συμβάν έχει ξεκινήσει έρευνα.

Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και ξεκίνησε έρευνα, με την αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

“Οι σκέψεις μας είναι στους συγγενείς του θύματος” έγραψε σε ανάρτησή του το αεροδρόμιο του Schipol, χαρακτηρίζοντας “φρικτό” το περιστατικό.

Το αεροσκάφος ανήκε στην αεροπορική εταιρεία KLM, η οποία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «οι συνθήκες διερευνώνται». Το εν λόγω Embraer E-190 χρησιμοποιείται από την υπηρεσία Cityhopper της KLM που εκτελεί πτήσεις προς κοντινούς στο Άμστερνταμ προορισμούς, όπως το Λονδίνο, αναφέρουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το αεροσκάφος επρόκειτο να απογειωθεί για πτήση προς το Μπίλουντ της Δανίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα