“Στα κόκκινα” όλη η Ελλάδα πανηγυρίζει τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference

Διαβάζεται σε 3'
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ, ΚΑΜΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ, ΚΑΜΙΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)

Γλέντι έχουν στήσει οι ερυθρόλευκοι σε όλη την Ελλάδα, πανηγυρίζοντας την ιστορική νίκη του Ολυμπιακού στο Conference League.

Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν ξεχυθεί στους δρόμους όλης της χώρας για να πανηγυρίσουν την ιστορική κατάκτηση του Conference με την επικράτησή τους έναντι της Φιορεντίνα, το βράδυ της Τετάρτης (29/5).

Στο κέντρο Βόλου χιλιάδες άνθρωποι χιλιάδες υποστηρικτές των ερυθρόλευκων κατεβαίνουν με κάθε μέσον προς το κέντρο και την παραλία, πανηγυρίζουν στους δρόμους κρατώντας σημαίες, κασκόλ, σκούφους και φανέλες με τα σήματα του “Θρύλου” και φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Αυτοκίνητα που κορνάρουν συνεχώς με ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα κινούνται από κάθε περιοχή προς το κέντρο του Βόλου που έχει κλείσει από την αστυνομία αφού οι λεωφόροι Ιάσονος και Δημητριάδος είναι γεμάτες από κόσμο που πανηγυρίζει για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πυροτεχνήματα, κροτίδες και φωτοβολίδες δημιουργούν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα ενώ οι προβολείς στο λιμάνι κάνουν κυριολεκτικά την νύχτα ημέρα, αφού οι χιλιάδες του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία και παρακολουθούσαν τον αγώνα από τεράστιες οθόνες έχουν κατακλύσει την περιοχή.

Πανηγυρισμοί στο Βόλο για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού
Πανηγυρισμοί στο Βόλο για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού thenewspaper.gr

Αντίστοιχο κλίμα επικρατεί και στην Πάτρα, σύμφωνα με το tempo24, με τους φίλαθλους του Ολυμπιακού να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και να πανηγυρίζουν έξαλλα τον θρίαμβο της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, με συνθήματα και καπνογόνα!

Ένα μεγάλο πάρτυ έχει στηθεί εδώ και λίγη ώρα και στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας από φίλους της Ολυμπιακού που πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Conference League.

Την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου του Conference League πανηγυρίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και στο κέντρο της Λαμίας, όπως μεταδίδει το Lamianow.

Εκατοντάδες φίλοι των ερυθρολεύκων μετά το τελευταίο σφύριγμα στην παράταση της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα (1-0 Ελ Καμπί 116′) ξεχύθηκαν στους δρόμους, άλλοι με τα αυτοκίνητά τους πατώντας κόρνες και άλλοι με τα πόδια στο κέντρο της Λαμίας στην Πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να γιορτάσουν την τεράστια επιτυχία του πειραϊκού συλλόγου.

Χαμός επικράτησε και στα Τρίκαλα, με εκατοντάδες οπαδούς να πλημμυρίζουν τους δρόμους και να στήνουν γλέντι, γιορτάζοντας το τεράστιο κατόρθωμα.

Πανηγυρισμοί στα Τρίκαλα
Πανηγυρισμοί στα Τρίκαλα trikalanews.gr

“Στα κόκκινα” ντύθηκε και η Ρόδος με τους φιλάθλους να καταφτάνουν ολοένα και περισσότεροι στην πλατεία του Δημαρχείου για να γιορτάσουν τη σημαντική επιτυχία του “Θρύλου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα