Έτσι εισέβαλαν στην Γη οι εξωγήινοι: Αποκλειστικό βίντεο από το “Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη”

Διαβάζεται σε 2'
Έτσι εισέβαλαν στην Γη οι εξωγήινοι: Αποκλειστικό βίντεο από το “Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη”

Το πολυαναμενόμενο θρίλερ με την οσκαρική Λουπίτα Νιόνγκο έρχεται σύντομα στις αίθουσες και το News24/7 εξασφάλισε αποκλειστικά μια πρώτη ματιά στον κόσμο της ταινίας.

Το τρομακτικό πρίκουελ της υπερ-επιτυχημένης ταινίας τρόμου “Ένα Ήσυχο Μέρος” βάζει στην εξίσωση άλλη μια παράμετρο. Διότι ίσως το μόνο πιο τρομακτικό πράγμα από το να ζεις σε έναν κόσμο θανατηφόρας ησυχίας, είναι η η απόγνωση του να βλέπεις αυτή την ησυχία να εξαπλώνεται σε ένα αναγνωρίσιμο, αστικό τοπίο.

«Πώς μπορείς να κάνεις απόλυτη ησυχία στη Νέα Υόρκη;»

Στην μεγάλη επιτυχία “Ένα Ήσυχος Μέρος”, ο κόσμος δεν είναι όπως τον ξέρουμε. Εξωγήινοι που «βλέπουν» με τον ήχο, έχουν καταλάβει τον πλανήτη και απειλούν τους ανθρώπους που βγάζουν τον παραμικρό ήχο. Οι ταινίες του Τζιμ Κραζίνσκι, με τον ίδιο και την Έμιλι Μπλαντ, σημείωσαν εμπορική επιτυχία, άρεσαν και στο κοινό, οπότε τώρα οδηγούμαστε νομοτελειακά στην ταινία που απλά ξέραμε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν: Εκεί που όλα ξεκίνησαν.

Στο “Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη”, παρακολουθούμε την εξέλιξη της αρχικής εισβολείς στον πλανήτη, μέσα από την οπτική μιας γυναίκας που έχει μόλις μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Στο ρόλο η Λουπίτα Νιόνγκο, οσκαρική για το 12 Χρόνια Σκλάβος, αλλά που έχει αποδείξει πως κάνει για πραγματικά συγκλονιστική πρωταγωνίστρια τρόμου, με τον ανατριχιαστικό της ρόλο στο “Us” του Τζόρνταν Πιλ.

Η ηρωίδα της Νιόνγκο γνωρίζει έναν άντρα παραπεταμένο στο περιθώριο, που παίζει ο Τζόζεφ Κουίν του “Stranger Things” και μαζί θα πρέπει να επιβιώσουν σε μια φασαριόζικη μητρόπολη που θα διαπιστώσει με τον πιο σκληρό τρόπο πως η ησυχία είναι τώρα ζήτημα ζωής και θανάτου. Το πρίκουελ αυτό επεκτείνει τον κόσμο του “Ένα Ήσυχο Μέρος”, που του χρόνου θα λάβει μάλιστα και ένα ακόμα σίκουελ, ολοκληρώνοντας (θεωρητικά τουλάχιστον) τη saga.

Το “Ημέρα Πρώτη” είναι γυρισμένο από τον Μάικλ Σαρνόσκι (σκηνοθέτη του εξαιρετικού “Pig” με τον Νίκολας Κέιτζ) βασισμένο σε μια ιδέα του Τζον Κραζίνσκι. Και μέχρι να δούμε τα υπόλοιπα επί της μεγάλης οθόνης, σου δίνουμε μια πρώτη γεύση για το ταξίδι της Λουπίτα Νιόνγκο και τον κόσμο όπως τον συναντάμε στο φιλμ, μέσα από ένα αποκλειστικό behind the scenes βίντεο που εξασφάλισε το News24/7.

Info:

Η ταινία “Ένα Ήσυχο Μέρος: Ημέρα Πρώτη” θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου από την Feelgood Entertainment.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα