Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το ξέφρενο τσιφτετέλι της στη Βίσση, στο τραπέζι του Ολυμπιακού

Διαβάζεται σε 1'
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Χαμό έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο closing party της Άννας Βίσση. Χόρεψε ένα παθιασμένο τσιφτετέλι στο τραπέζι των παικτών του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν εκεί για να γιορτάσουν τη νίκη τους.

“Η Βίσση πόσο είναι;”. Όλοι θυμόμαστε αυτή την ατάκα της τηλεοπτικής Ζουμπουλίας, την οποία υποδυόταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην κωμική σειρά “Στο Παρά Πέντε”.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μεγάλη θαυμάστρια της Άννας Βίσση, γι’ αυτό και βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/05) στο Hotel Ερμού, όπου εμφανίζεται η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Εκεί πραγματοποιήθηκε το closing party της Άννας Βίσση, η οποία αποχαιρέτησε το κοινό της μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων, ανανεώνοντας, το μουσικό ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου διασκέδασε για τα καλά, “χαρίζοντας” ένα ζωηρό τσιφτετέλι στο τραγούδι “Τραύμα”, το οποίο έγινε viral.

Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να χορεύει με μεγάλο πάθος, ενώ η Άννα Βίσση την ενθάρρυνε να συνεχίσει και ωθούσε το κοινό να σηκωθεί.

Τότε, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου “πήδηξε” τα προστατευτικά κάγκελα και πήγε στο τραπέζι των παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσουν την νίκη τους στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Δείτε το βίντεο με τον ξέφρενο χορό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα