Γλυφάδα: Καταγγελία 31χρονης για βιασμό από ιδιοκτήτη μπαρ

Διαβάζεται σε 2'
Κόσμος σε μπαρ (φωτογραφία αρχείου)
Κόσμος σε μπαρ (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Μία 31χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι ο 56χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στη Γλυφάδα εκμεταλλεύτηκε το ότι αισθάνθηκε δυσφορία από το αλκοόλ και τη βίασε.

Συνελήφθη ένας 56χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στη Γλυφάδα μετά από την καταγγελία μίας 31χρονης για βιασμό.

Η καταγγελία για βιασμό

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, που έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 29 Μαΐου, στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, όταν η κοπέλα προσπαθούσε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το μαγαζί του ιδιοκτήτη.

Εκείνος, σύμφωνα με την ίδια, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει και ύστερα την προσκάλεσε για ένα ποτό στο κατάστημά του.

Η κοπέλα δέχτηκε και κάθισαν από κοινού με την παρέα του ιδιοκτήτη στον εξωτερικό χώρο του καταστήματός του, όπου η ίδια κατανάλωσε 2-3 ποτά. Περίπου στις τρεις τα ξημερώματα, και ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και μετέβησαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, όπου έλαβε χώρα ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη χωρίς τη συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε και πήγε στο σπίτι της.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός του καταστήματός του. Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική και Τοξικολογική εξέταση και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού της, τα οποία απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προς εργαστηριακές εξετάσεις.

Πρόσθετα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος που αναλύεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Γλυφάδας που διενεργούν και την προανάκριση. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην επόμενη ημέρα στον Εισαγγελέα με την σε βάρος του δικογραφία και σήμερα οδηγήθηκε στον Ανακριτή μετά από προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα