ΑΕΚ: Η πρόταση που απέρριψε ο Αραούχο, όλα δείχνουν τέλος στη σχέση των δύο πλευρών

Διαβάζεται σε 1'
ΑΕΚ: Η πρόταση που απέρριψε ο Αραούχο, όλα δείχνουν τέλος στη σχέση των δύο πλευρών
EUROKINISSI

Ο Σέρχιο Αραούχο απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ πριν από δύο μήνες και από τότε οι διοικούντες την Ένωση δεν έχουν επανέλθει. Το SPORT24 παρουσιάζει την πρόταση και τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η σχέση του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ οδεύει προς το τέλος της. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της Ένωσης πριν από δύο μήνες, με τους κιτρινόμαυρους να μην έχουν επανέλθει από τότε.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Αργεντινός επιθετικός είχε ενημερώσει τότε τους ανθρώπους του συλλόγου πως σκεφτόταν ότι είχε έρθει η στιγμή για να αλλάξει παραστάσεις και ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η πρόταση στον Αραούχο ήταν για 2+1 χρόνια και θα του απέφερε 1.000.000 ευρώ το χρόνο. Η ΑΕΚ από τότε, όπως προαναφέραμε, δεν επανήλθε, αλλά ούτε και ο 32χρονος επιθετικός μπήκε σε διαδικασία παζαριών. Ως εκ τούτου αυτή την στιγμή ο Αραούχο είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί απ’ την στιγμή που μιλάμε για μία μορφή όπως ο Αραούχο, που σημαίνει πολλά τόσο για τον οργανισμό όσο και για τους φίλους της ομάδας. Ωστόσο, όλα τα δεδομένα δείχνουν πως ο Αραούχο θα ολοκληρώσει τη θητεία του στην ΑΕΚ.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα