Παπακαλιάτης: Αποχαιρετά πρωταγωνίστρια του “Maestro” κι αποθεώνει το ταλέντο της

Διαβάζεται σε 2'
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο "Maestro"
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο "Maestro" MEGA TV

“Μια από τις καλύτερες ηθοποιούς στην Ευρώπη σήμερα”. Το “αντίο” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε πρωταγωνίστρια του “Maestro” που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προβολή της δεύτερης σεζόν της σειράς “Maestro” στην ελληνική τηλεόραση, με το τέταρτο επεισόδιο να προβάλλεται την ερχόμενη εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Υπενθυμίζεται πως ο δεύτερος κύκλος αποτελείται από 6 επεισόδια, τα οποία έχουν ανέβει ήδη στο Netflix, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν και τα 4 τελευταία επεισόδια, που θα μεταδοθούν το φθινόπωρο του 2024.

Ο δημιουργός της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν, μαζί με αρκετούς από τους ηθοποιούς του καστ, που βρίσκονται στους πανέμορφους Παξούς.

Ανάμεσά τους και η σπουδαία ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη που υποδύεται την “Αλεξάνδρα”, της οποίας τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν χθες, Παρασκευή (31/05), με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να την αποχαιρετά με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

Η Στεφανία Γουλιώτη στο "Maestro"
Η Στεφανία Γουλιώτη στο "Maestro" MEGA TV

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά:

Χθες το τελευταίο γύρισμα για την γεμάτη τραύματα “Αλεξάνδρα”, που όσο ακραία και επιθετική είναι σαν ρόλος, τόσο γλυκιά και ανθρώπινη είναι η Στεφανία Γουλιώτη που την υποδύεται. Δεν χωράει σε ένα post η εκτίμηση και αγάπη που έχω για αυτή την γυναίκα. Μου λείπει ήδη να γράφω για την ιδιαίτερη σχέση της Αλεξάνδρας και του Ορέστη και να φωτίζουμε πτυχές ζευγαριών που δύσκολα παρουσιάζονται σε μια τηλεοπτική σειρά”.

“Το τεράστιο ταλέντο της και η μοναδική της φιγούρα, έδωσε στον χαρακτήρα μια βαθιά και ανθρώπινη όψη. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς στην Ευρώπη σήμερα και αισθάνομαι πολύ τυχερός που δουλεύω μαζί της και που είμαι φίλος της” πρόσθεσε στα αγγλικά.

Η ανάρτητη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η Στεφανία Γουλιώτη χάρισε δυνατές ερμηνείες και στη δεύτερη σεζόν, όπου την είδαμε – μέχρι στιγμής – να γεννάει με έναν επεισοδιακό τρόπο και να έρχεται αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη, ενώ φανερώθηκαν οι αδυναμίες της, τις οποίες προσπαθεί να κρύψει πίσω από τον σκληρό χαρακτήρα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα