Τσιτσιπάς-Αλκαράθ: Απόψε ο μεγάλος αγώνας για την θέση στον ημιτελικό του Roland Garros

Διαβάζεται σε 1'
Τσιτσιπάς-Αλκαράθ: Απόψε ο μεγάλος αγώνας για την θέση στον ημιτελικό του Roland Garros
O Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάρλος Αλκαράθ στο US Open, 2021 AP

Το βράδυ της Τρίτης (04/06) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ για μια θέση στον ημιτελικό του Roland Garros.

Απόψε (04/06) θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος αγώνας ενάντια στους δύο κορυφαίους τενίστες, Στέφανο Τσιτσιπά και Κάρλος Αλκαράθ με έπαθλο το εισιτήριο στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν. 

Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδοθεί ο αγώνας

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει περίπου στις 21:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Eurosport. Φυσικά την εξέλιξη μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE και από το Matchcenter του SPORT24.

Να σημειωθεί πως ο Έλληνας τενίστας (No 9 στην παγκόσμια κατάταξη) προκρίθηκε για τέταρτη φορά στα προημιτελικά του Roland Garros τα τελευταία πέντε χρόνια της καριέρας του. Αυτή τη φορά όμως έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση. Πρόκειται για τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ, (Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη) που θεωρείται μεγάλο ταλέντο στον χώρο της αντισφαίρισης, κατέχοντας μόλις στα 21 του σημαντικούς τίτλους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί πέντε φορές με τον Ισπανό τενίστα μετρώντας ισάριθμες ήττες και η πρόκληση του αποψινού αγώνα είναι να φέρει την πρώτη του νίκη ενάντια στον Αλκαράθ προκειμένου να βρεθεί ανάμεσα στους τέσσερις του Roland Garros.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα