Nobilis Restaurant: Αυτό είναι το πιο όμορφο roof top της Κηφισιάς

Διαβάζεται σε 5'
Nobilis Restaurant: Αυτό είναι το πιο όμορφο roof top της Κηφισιάς

Σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, με θέα στο πιο πράσινο spot της Κηφισιάς. Πιάτα περιποιημένα με πρώτες ύλες από την ελληνική Γη και θάλασσα. Και σέρβις άψογο.

Το εστιατόριο Nobilis στο roof top του του SAY Hotel, για ακόμα ένα καλοκαίρι ανοίγει τις πόρτες με συγκλονιστικά πιάτα, δημιουργίες του σεφ Γαβριήλ Κουβαρά.

Πριν από το δείπνο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα κλασικά κοκτέιλ, όπως το Cosmopolitan, το Bloody Mary και το Mint Julep, καθώς και τις λαμπερές επιλογές από sparkling κοκτέιλ, όπως το Kir Royale και το Mimosa.

Τα εντυπωσιακά ορεκτικά έχουν ως στόχο να αναδείξουν την ποιότητα των ελληνικών πρώτων υλών, κάτι που σημαίνει ότι έχουν καθαρές και έντονες γεύσεις.

Τα standout πιάτα περιλαμβάνουν το Tiraditto από βιολογικό λαβράκι με σχοινόπρασο, λάδι μαστίχας, gel από lime και μαγιονέζα wasabi.

Επίσης, τις γαρίδες σχάρας σε χλιαρή σαλάτα με μαυρομάτικα, άνηθο, μηλόξυδο και σπιτική ketchup από πιπεριάς Φλωρίνης.

Εξαιρετικά πιάτα είναι και αυτά με το χταπόδι σχάρας με εσπεριδοειδή, κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ και μαρμελάδα από καπνιστό μπέικον, καθώς και το vitellone tonato, με carpaccio από φιλέτο μόσχου με αφρό τόνου, λάδι λευκής τρούφας και πούδρα κάπαρης.

Σαλάτες

Οι σαλάτες του Nobilis είναι εξίσου εμπνευσμένες, προσφέροντας δροσερές αλλά και υγιηνές επιλογές.

Η τριλογία τομάτας με φρέσκια burrata di puglia, κουκουνάρι, φράουλες σε ώσμωση, χειροποίητο pesto και βαλσαμικό με πετιμέζι, είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα.

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την ελληνική σαλάτα με τοματίνια Σαντορίνης, αγγούρι, πιπεριά Φλωρίνης, κρίταμο, παξιμάδι από χαρούπι και κατίκι Δομοκού, καθώς και τη δροσερή σαλάτα με σολομό μαριναρισμένο σε Pernod Ricard, φινόκιο, τραγανή κινόα και pink grapefruit.

Ζυμαρικά και Ριζότι

Οι λάτρεις των ζυμαρικών και των ριζότι θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τις γευστικές δημιουργίες του Nobilis.

Το λιγκουίνι σε bisque με καπνιστή πάπρικα, ψητές γαρίδες, βασιλικό και κρέμα από τσαλαφούτι προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση θαλασσινών.
Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το χειροποίητο ραβιόλι με καραβίδα και λεμόνι, κρέμα Αμερικέν και crumble μαύρου σκόρδου.

Κυρίως Πιάτα

Τα κυρίως πιάτα στο Nobilis είναι άκρως εντυπωσιακά, με επιλογές που ικανοποιούν κάθε γούστο.

Το ψητό φιλέτο κοτόπουλο με relish λιαστής τομάτας, gnocci με σπανάκι, mascarpone και ‘μπισκότο’ παρμεζάνας είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές.

Εξαιρετικό ήταν και το φιλέτο σφυρίδας με πατάτες, τομάτα και κολοκυθάκια en papillote, crumble ελιάς και φρέσκια ρίγανη, ένα πιάτο που θυμίζει σφυρίδα πλακί, αλλά η γεύση της είναι σε επίπεδο υψηλής γαστρονομίας~

Θετικές εντυπώσεις πήρε και το μοσχαρίσιο χτένι ‘παστιτσάδα’ σε φρέσκο λαζάνι, με κρέμα από αρσενικό Νάξου και λάδι σπετσερικό.

Επιδόρπια

Το μενού επιδορπίων του Nobilis είναι ένας γλυκός επίλογος σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν η Lemon pie με αφράτη κρέμα λεμονιού και ιταλική μαρέγκα, το tiramisu έχει δημιουργηθεί με χειροποίητο μπισκότο σαβαγιάρ, μαύρο ρούμι και τραγανή γκοφρέτα, και το mini choux au craquele με παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης και ζεστή σοκολάτα manjari valrhona.

Το μενού του Nobilis προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία από πιάτα που τιμούν τις ελληνικές πρώτες ύλες και την μεσογειακή κουζίνα, δημιουργώντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στον καταπράσινο τελευταίο όροφο του SAY Hotel στην Κηφισιά.

Cocktail and Bites

Για όσους επιθυμούν να κάτι ελαφρύ για να συνοδεύσουν τα κοκτέιλ που δημιουργεί ο Bar Manager Δημήτρης Τσουκαλάς, το κρασί ή τις φυσαλίδες τους, το μενού “Finger Platters” στο Nobilis προσφέρει μια συναρπαστική ποικιλία από γευστικές λιχουδιές.

Τα Mini Tacos με ψητές γαρίδες, mayo lime και κόλιανδρο, προσφέρουν μια φρέσκια και δροσερή γεύση που θα λατρέψετε.

Το Tartare σολομού με μαστίχα και wasabi σε χειροποίητο blinis είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός που αναδεικνύει τις ελληνικές πρώτες ύλες με μια μοντέρνα πινελιά.

Το Mini ‘Sando’ με tartare μόσχου και τρούφα σε αφράτο brioche αποτελεί μια εκλεπτυσμένη και πλούσια γευστική εμπειρία και ένα από τα πιο μοντέρνα πιάτα διεθνώς.

Εξαιρετικά και τα Tacos με φιλέτο κοτόπουλο shawarma με δροσερή slaw με γιαούρτι και κουρκουμά, τα οποία συνδυάζουν τέλεια τις μεσογειακές γεύσεις με εξωτικά αρώματα.

Κάθε πιάτο στο Nobilis είναι προσεκτικά επιμελημένο, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα