Προς παράταση η υποβολή δηλώσεων Πόθεν Έσχες

Διαβάζεται σε 1'
Βουλή
Βουλή EUROKINISSI

Τρίμηνη παράταση αναμένεται να δοθεί για την υποβολή δηλώσεων Πόθεν Έσχες, εν μέσω πολιτικής κόντρας μεταξύ του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη για την περιουσία του.

Προς παράταση πάει η υποβολή των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, εν μέσω θυελλώδους πολιτικής διαμάχης μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τις τελευταίες ημέρες, σε μια σειρά από συνεντεύξεις, ομιλίες και αναρτήσεις στα social media, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά επίμονα από τον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέσει τη δήλωση Πόθεν Έσχες του, τονίζοντας πως “η πλατφόρμα είναι ανοιχτή”, με τον κ. Κασσελάκη αφενός να παραδέχεται το ατόπημα του με την εταιρεία της αλλοδαπής, αφετέρου όμως να επιτίθεται στον πρωθυπουργό αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο απόκτησης των ακινήτων του, ενώ υπενθυμίζει και τα δάνεια της ΝΔ.

Όπως ήταν γνωστό μέχρι σήμερα, η εκπνοή της προθεσμίας για το Πόθεν Έσχες είχε οριστεί για την 30ή Ιουνίου 2024.

Η παράταση καταλαμβάνει όσους είναι αρχικά υπόχρεοι υποβολής δηλώσεων αλλά και περισσότερους υπόχρεους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι τρίμηνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα