Δημοσκόπηση Creta: Ντέρμπι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε τρεις νομούς της Κρήτης

Διαβάζεται σε 3'
Δημοσκόπηση Creta: Ντέρμπι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε τρεις νομούς της Κρήτης
EUROKINISSI

Ποια η διαφορά στην πρόθεση ψήφου ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Τηλεόρασης CRETA.

Διαφορά 5,7 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης αποτυπώνει η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης CRETA, με το ΠΑΣΟΚ να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με διαφορά 6,6 μονάδων από τον τρίτο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 29 Μαΐου έως 4 Ιουνίου μέσω τηλεφωνικών, υποβοηθούμενων από Η/Υ, συνεντεύξεων, σε δείγμα 678 ατόμων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης.

Λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών «Το The Point» για λογαριασμό τηλεόρασης CRETA δίνει εικόνα που καταγράφεται στην Κρήτη .

Στην ΠΕ Ηρακλείου στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 24,8%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 20%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 14,9%.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως το ποσοστό των αναποφάσιστων παραμένει μεγάλο.

Αναλυτικότερα τα στοιχεία που προκύπτουν από την δημοσκόπηση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα