Δέσποινα Βανδή: Το πασίγνωστο τραγούδι της που δεν ήθελε να πει και το “χάπι του έρωτα”

Διαβάζεται σε 2'
vandi
Δέσποινα Βανδή desp1navandi@Instagram

Για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, τον Βασίλη Μπισμπίκη αλλά και τα παιδιά της μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει τα 30 χρόνια καριέρας της και ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία της από την πόλη των Ιωαννίνων.

Λίγο πριν συναντηθεί με τους θαυμαστές της στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στη δημοσιογράφο Αθηνά Γεωργοπούλου και αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της και αποκάλυψε για ποιο από τα πρώτα της τραγούδια δίστασε όταν της πρότεινε ο Φοίβος.

“Εκεί που δεν δικαιώθηκα ποτέ ήταν με το ‘Άπαπα‘ που μου είπε ο Φοίβος ‘σου έγραψα ένα τραγούδι που θα σε λατρέψουν και τα 2χρονα. Και ο Χατζηνικολάου να το πει αυτό θα κάνει επιτυχία‘. Και του είχα πει ‘είσαι με τα καλά σου; Άπαπα θα λέω εγώ; Και όμως αυτό το τραγούδι έκανε τεράστια επιτυχία και δεν έκανε μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα Βαλκάνια”, είπε η τραγουδίστρια.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Δέσποινα Βανδή ανέφερε χαρακτηριστικά πως θα ήθελε να ανακαλυφθεί το “χάπι του έρωτα”, αφού όπως εξήγησε, “όταν είσαι ερωτευμένος λάμπεις και άυπνος να είσαι. Δεν σε νοιάζει να τρως, είναι όλα υπέροχα, μυρίζεις τη φύση, νιώθεις τις εποχές”. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο ποια λέξη θα της πει στο άκουσμα της λέξης “έρωτας”, η Δέσποινα Βανδή απάντησε “Βασίλης“, αναφερόμενη στον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Όσο για το τι βαθμό θα έβαζε αν μπορούσε να βαθμολογήσει τον εαυτό της ως μητέρα, η Δέσποινα Βανδή είπε πως θα της έβαζε 9,5, αφήνοντας όπως είπε και ένα μικρό ποσοστό ότι και κάπου έχει κάνει λάθη ως μητέρα. “Πριν που με ρώτησες για την επιτυχία ήθελα να σου πω τα παιδιά μου. Νιώθω πως ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα παιδιά”, είπε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

Δείτε όσα είπε η Δέσποινα Βανδή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα