Η Emily Ratajkowski ξαπλώνει στο πιο καυτό κρεβάτι

Διαβάζεται σε 2'
Έμιλι Ρατακόφσκι
Έμιλι Ρατακόφσκι Instagram@emrata

Η Emily Ratajkowski ποζάρει ως συνήθως με το μαγιό της όμως αυτό το σετ της φωτογράφισης ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Κάθε ανάρτηση της Έμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski) στα social media συγκεντρώνει αποθεωτικά σχόλια, ενώ κάθε φορά που η ίδια πραγματοποιεί κάποια δημόσια εμφάνιση σε κόκκινο χαλί τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν και το μοντέλο επιβεβαιώνει με τον τρόπο της πως είναι ένα από τα πιο hot πρόσωπα της διεθνής showbiz.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε η ίδια, αφού η τελευταία της ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις και συγκέντρωσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Μετά τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου φωτογραφίζεται φορώντας μόνο το μαγιό της και αθλητικά παπούτσια, παρουσιάζοντας το “CITY KINI”, η Έμιλι Ρατακόφσκι φόρεσε πάλι το μικροσκοπικό της μαγιό και πόζαρε μέσα σε ένα κρεβάτι σολάριουμ.

Το διάσημο μοντέλο εντυπωσίασε με τις αναλογίες της, όχι όμως με το κόνσεπτ της φωτογράφισης, αφού “γύρισε” τους διαδικτυακούς της φίλους πίσω στο 2000 όταν το σολάριουμ ήταν της μόδας.

sun baby” έγραψε η Ρατακόφσκι στο post που ανάρτησε, όμως τα σχόλια έπεσαν βροχή εστιάζοντας στους σοβαρούς κινδύνους που κρύβονται πίσω από τον συγκεκριμένο τρόπο μαυρίσματος.

Πραγματικά προωθούμε τα σολάριουμ το 2024;“, “Τι στο 2002; Περιμένετε, μαυρίζουμε όλοι πάλι;“, “Δεν θα έπρεπε να ενθαρρύνουμε τα μηχανήματα μαυρίσματος στην εποχή μας“, ήταν τα πρώτα σχόλια κάτω από το post, στο οποί η Έμιλι Ρατακόφσκι ποζάρει σέξι.

“Γεια σου, καρκίνε του δέρματος”, “Ο καρκίνος του δέρματος είναι cool, τέλεια προώθηση!”, έγραφαν στα σχόλια γεμάτα ειρωνεία οι χρήστες του Instagram.

Η ανάρτηση της Έμιλι Ρατακόφσκι:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα