Παπαδόπουλος: “Οι παίκτες απέδειξαν ότι άξιζαν να είναι στο Euro 2024”

Διαβάζεται σε 2'
Παπαδόπουλος: “Οι παίκτες απέδειξαν ότι άξιζαν να είναι στο Euro 2024”
EUROKINISSI

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας μετά το φιλικό με τη Γερμανία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Έθνικη απέδειξε ότι άξιζε να βρίσκεται στο Euro 2024.

Η Εθνική πάλεψε κόντρα στη Γερμανία αλλά ηττήθηκε με 2-1 με ανατροπή, παρά την καλή εμφάνιση που έκανε.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε μετά το ματς ότι η γαλανόλευκη έδειξε με την εμφάνισή της ότι άξιζε να βρίσκεται στα τελικά του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος:

Για το ματς: “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις. Και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και σε όλο το παιχνίδι, το πλάνο μας πήγε εξαιρετικά.

Σταθήκαμε άτυχοι, θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τέλος για να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές, έχουν προσφέρει πολλά στην Εθνική, αξίζουν πολλά και είναι σίγουρο ότι η Εθνική θα έχει επιτυχίες με αυτούς”.

Για το αν αυτή η ομάδα άξιζε να είναι στο EURO 2024: “Και το είπα και το πιστεύω και από πριν το πίστευα. Δεν μπορεί να ισοπεδώσει ένα παιχνίδι όλη αυτή την προσπάθεια και την εικόνα. Απέδειξαν σήμερα ότι αξίζαν να είναι στο EURO και μας στεναχωρεί αυτή η εικόνα γιατί δεν θα είμαστε στη διοργάνωση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα