Πέθανε ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης

Διαβάζεται σε 2'
Πέθανε ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, Πάρης Δερμάνης
PAO BC / OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο φροντιστής της ομάδας, Πάρης Δερμάνης, ο οποίος νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου.

Ο Πάρης Δερμάνης έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Ήταν 60 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Instagram ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού AKTOR, Μιχάλης Γεωργαντής.

“Μεγάλε φίλε κάποτε θα τα ξαναπούμε” έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Γεωργαντής, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία, όπως γράφει το SPORT24.

Η “πράσινη” ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της, στο twitter εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, κάνοντας λόγο για έναν δικό της άνθρωπο και την ψυχή των αποδυτηρίων.

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…”

Ποιος ήταν ο Πάρης Δερμάνης

Ο Πάρης Δερμάνης ήταν φροντιστής των “πράσινων” τα τελευταία 17 χρόνια και ήταν μία από τις πλέον αγαπητές φιγούρες στην πράσινη οικογένεια, ενώ στο παρελθόν είχε εργαστεί σε αντίστοιχη θέση και στην ΑΕΚ.

Νοσηλευόταν από την 1η Μαΐου, όταν υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από το Game 4 των playoffs κόντρα στην Μακάμπι στο Βελιγράδι, ενώ είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο στην Αθήνα στις 16 Μαΐου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν ιδιαίτερα δεμένοι με τον Πάρη Δερμάνη, με τον Κέντρικ Ναν να του έχει αφιερώσει μάλιστα την νίκη επί της Μακάμπι στο Game 4.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα