Η Τζόϋς Ευείδη εξηγεί γιατί όταν ερωτεύεται αρρωσταίνει

Διαβάζεται σε 2'
Τζόϋς Ευείδη
Τζόϋς Ευείδη Instagram@joyceevidi

Καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στις 10” βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στις 10” της ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου (08/06) και μίλησε για τη στάση που κρατά στη ζωή της αλλά και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Η γνωστή ηθοποιός με αφορμή ερώτηση για το πώς βλέπει σήμερα την τηλεόραση έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε αστεία περιστατικά από παλαιότερες τηλεοπτικές παραγωγές στις οποίες συμμετείχε η ίδια.

Μία από τις ιστορίες που μοιράστηκε ήταν όταν για τις ανάγκες μίας σκηνής έπρεπε να βρίσκονται σε τρένο, ντυμένοι με ρούχα εποχής, μόνο που το βαγόνι το κουνούσε απέξω το συνεργείο για να φαίνεται πως κινείται, ενώ τρεις φροντιστές που κρατούσαν από ένα κλαρί και έτρεχαν γύρω από το βαγόνι ώστε να είναι πιο αληθοφανές

Η ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή, με τη Ζωή Κρονάκη να ζητά να μάθει αν και στις σχέσεις της εκτός από τις φιλικές, είναι πιστή, με την Τζόυς Ευείδη να απαντά: “Είμαι ταγμένη, πιστή στις σχέσεις μου, γιατί έχω σχέσεις με ζώα, που τα ζώα είναι πιστά“.

Όταν όμως ο Δημητρης Γιαγτζόγλου τη ρώτησε για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της η ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξήγησε γιατί επιλέγει να μην ερωτεύεται.

Είμαι καλύτερα όταν δεν είμαι ερωτευμένη. Όταν είμαι νιώθω σαν άρρωστη. Δεν μου κάνει καλό εμένα. Είμαι με ένα μόνιμο άγχος, ότι τα κάνω όλα λάθος, ότι κάπως αλλιώς θα έπρεπε να είναι… Ποιες στρατηγικές καλέ; Την τύφλα μου δεν ξέρω, είμαι βόιδι όρθιο.Δεν χαλαρώνω εύκολα εγώ, αγχώνομαι. Νομίζω είμαι πάρα πολύ λίγη κατ’ αρχάς, γιατί για να μ’ αρέσει κάποιος τόσο πολύ, άρα, δεν μπορεί, είμαι πάρα πολύ λίγη γι’ αυτόν”, είπε η ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Τζόυς Ευείδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα