Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για το Release Athens 2024

Διαβάζεται σε 3'
Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης για το Release Athens 2024
Release Athens Festival ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Ένα 24ωρο σχεδόν πριν το Release Athens κηρύξει και επίσημα την έναρξή του, εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα απαιραίτητα info για το μουσικό φεστιβάλ που έδωσε νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα της Ελλάδας.

Ακόμη ένα Release Athens έφτασε και αύριο, Κυριακή (09/06), οι πόρτες της Πλατείας Νερού επιτέλους ανοίγουν για να υποδεχθούν ένα ακόμη συναυλιακό καλοκαίρι, γεμάτο μουσικές, τραγούδια, χορούς και αναμνήσεις, που θα μας χαρίσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χθες και του σήμερα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής

Λίγες ώρες πριν οι “The Offspring“, μία από τις πιο επιτυχημένες punk rock μπάντες όλων των εποχών, κηρύξουν και επίσημα την έναρξη του Release Athens 2024, ανεβαίνοντας στη σκηνή για μία δυναμική βραδιά, εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προετοιμαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ζήσεις την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία!

Lineup

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος το Release παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό lineup για κάθε ηλικία και γούστο, με συγκροτήματα που έχουν αφήσει εποχή.

Από τους Massive Attack, τους Duran Duran, τους Pulp και τους Offspring μέχρι ονόματα που έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας, ακριβώς τη στιγμή που η καριέρα τους εκτοξεύεται, όπως οι The Smile, Black Pumas, Jain, Sofi Tukker κ.α., το Release επιβεβαιώνει γιατί είναι το μουσικό φεστιβάλ που έδωσε νέα πνοή στα συναυλιακά δρώμενα της Ελλάδας

Δες εδώ όλο το Lineup 2024

Κάτοψη

Επειδή δεν θέλεις να χάσεις ούτε μια στιγμή από τα φοβερά shows, καλό θα ήταν να αφιερώσεις 5 λεπτά από το χρόνο σου και να μελετήσεις την κάτοψη της Πλατείας Νερού, ώστε να μπορείς να βρεις με ευκολία ότι τυχόν χρειαστείς κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο χώρο του φεστιβάλ.

Πρόσβαση/Parking

Αν είσαι της άθλησης και θες να αποφύγεις την αυτονόητη ταλαιπωρία της κίνησης, προτίμησε το ποδήλατο σου ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες). Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, φρόντισε να μοιραστείς το αυτοκίνητο με την παρέα σου και να συμβουλευτείς αυτό το χάρτη για όλες τις διαθέσιμες επιλογές parking που έχεις στην περιοχή πέριξ της Πλατείας Νερού.

 

Official Merchandise

Ανακάλυψε το πλούσιο merchandise του Release Athens 2024!

Προσφορές

Μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς των διήμερων και τριήμερων προσφορών, με όφελος που ξεκινάει από 15€ και φτάνει έως 40€. Μάθε περισσότερα εδώ.

Εισιτήρια ΑμεΑ

Για όλες τις πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

VIP εισιτήρια

Εκτός των υπόλοιπων προνομιακών παροχών, οι κάτοχοι εισιτηρίων αυτής της κατηγορίας δικαιούνται δωρεάν parking. Μάθε περισσότερα.

Άλλες απορίες

Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις σε ό,τι άλλο θέλεις!

Δες το πρόγραμμα της 1ης ημέρας του Release Athens εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα