Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο ΣΕΦ

Διαβάζεται σε 1'
Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο ΣΕΦ
Λιμενικό Σώμα Eurokinissi

Σορός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού. Η ανακοίνωση του Λιμενικού.

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, πρόκειται για άνδρα ηλικίας μεταξύ 25 και 35 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, ενώ έφερε συνολικά πέντε τατουάζ.

Η επιχείρηση της ανάσυρσης πραγματοποιήθηκε παρουσία ιατροδικαστή. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίαςνεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε, η Λιμενική Αρχή του Φλοίσβου, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή του ΣΕΦ, ανατολικά των εκβολών του Κηφισού ποταμού. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 25-35 ετών, λευκής φυλής, άνευ ενδυμασίας με συνολικά πέντε (05) δερματοστιξίες (τατουάζ), ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή παρουσία ιατροδικαστή. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”. Από το Λιμενικό Τμήμα του Φλοίσβου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τοξικολογικών εξετάσεων».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα