Νατσιός: “Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του ελληνικού λαού από αύριο και μέσα στην Ευρώπη”

Διαβάζεται σε 1'
Δημήτρης Νατσιός
Δημήτρης Νατσιός EUROKINISSI

Οι δηλώσεις του προέδρου της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024.

“Θα συνεχίσουμε με σθένος, συνέπεια και με σοβαρότητα να υπερασπιζόμαστε τα δίκια του ελληνικού λαού όχι μόνο εντός επικρατείας, αλλά από εδώ και πέρα, από αύριο, και μέσα στην Ευρώπη” ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού της Νίκης, Δημήτρη Νατσιού μετά τα εκλογικά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών που, σύμφωνα με την τελική εκτίμηση αποτελέσματος, τον βάζουν στην Ευρωβουλή.

“Αυξήσαμε τα ποσοστά μας κατά μία ποσοστιαία μονάδα. Θα συνεχίσουμε με σθένος, συνέπεια και με σοβαρότητα να υπερασπιζόμαστε τα δίκια του ελληνικού λαού όχι μόνο εντός επικρατείας, αλλά από εδώ και πέρα, από αύριο, και μέσα στην Ευρώπη”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Νατσιός, στηλιτεύτοντας την τεράστια αποχή, για την οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση, “η οποία εμμέσως πλην σαφώς την υποδαύλιζε”.

“Η Νίκη σιγά και σταθερά ανεβαίνει με δυναμισμό και πιστεύουμε ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όταν έρθει θα είναι πολύ μεγαλύτερα τα ποσοστά μας”, πρόσθεσε ευχαριστώντας τους Έλληνες και της Ελληνίδες που στήριξαν το κόμμα με την ψήφο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα