Μαρία Καβογιάννη: Αναβιώνει την πιο θρυλική σκηνή από τα “Εγκλήματα” και γίνεται ξανά Κορίνα

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Καβογιάννη
Μαρία Καβογιάννη Instagram@cinobo

Νοσταλγία και πολύ γέλιο έφερε με μία της μεταμφίεση η Μαρία Καβογιάννη, η οποία μπήκε ξανά για λίγο στον ρόλο της “Κορίνας” από τη σειρά τα “Εγκλήματα”.

Το ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη είναι αδιαμφισβήτητο με την ηθοποιό να έχει χαρίσει μοναδικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές στιγμές.

Από τα “Εγκλήματα” όπου υποδύθηκε τον εμβληματικό ρόλο της Κορίνας και το “Ντόλτσε Βίτα” που την απολαύσαμε ως Ασπασία μέχρι την ταινία “Ένας άλλος κόσμος” και το “Maestro”, η Μαρία Καβογιάννη μπορεί να σε κάνει να γελάσεις και να συγκινηθείς με ένα μόνο βλέμμα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε στα Guest Picks γνωστής streaming πλατφόρμας και μίλησε για τις αγαπημένες της ταινίες, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους τις προτείνει, ενώ αποκάλυψε ποιον από αυτούς τους ρόλους θα ήθελε να έχει παίξει.

Για το κλείσιμο ωστόσο επιφύλασσε μία συγκινητική και ξεκαρδιστική έκπληξη, αφού μπήκε ξανά για λίγο στα ρούχα της Κορίνας από τη σειρά “Εγκλήματα”, όπου έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

“Α! Θα τρελαθώ, έλα δεν υπάρχει αυτό. Ε πες μου αυτό είναι από τότε. Εντάξει καταπληκτικό”, είπε η Μαρία Καβογιάννη όταν είδε τη χαρακτηριστική γαλάζια περούκα και το τηλέφωνο-χείλη, σχολιάζοντας πως “είναι πολύ συγκινητικό αυτό που γίνεται, μετά από τόσο καιρό. Πού τα βρήκατε όλα αυτά; Τι να πω; Όχι, θα μου πεις εσύ ‘π@@@@α’ και θα πω ‘η ίδια’“, ακούγεται να λέει η Μαρία Καβογιάννη, αναβιώνοντας μία από τις πιο σπαρταριστές σκηνές της σειράς του ΑΝΤ1.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα