Χρήστος Μπαφές: “Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα σάς τυφλώνει τόσο που δεν σέβεστε τη μνήμη του Δερμάνη”

Διαβάζεται σε 2'
Χρήστος Μπαφές: “Το μίσος σας για τον Μπαρτζώκα σάς τυφλώνει τόσο που δεν σέβεστε τη μνήμη του Δερμάνη”
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Χρήστος Μπαφές ξέσπασε μέσω social media με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν σεβάστηκε την μνήμη του Πάρη Δερμάνη και δεν κατέθεσε τριαντάφυλλο.

Ο θάνατος του Πάρη Δερμάνη βύθισε στο πένθος τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός τίμησε την μνήμη του φροντιστή των “πράσινων” καταθέτοντας λευκά τριαντάφυλλα. Σειρά δημοσιευμάτων όμως ανέφερε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αρνήθηκε να το κάνει, δείχνοντας ασέβεια στην μνήμη του Πάρη Δερμάνη, κάτι που αποδείχθηκε ότι δεν ίσχυε. Και αυτό έφερε την έκρηξη του Χρήστου Μπαφέ.

Όπως αναφέρει το SPORT24, ο Sports Director του Ολυμπιακού ξέσπασε με ένα post στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, βάλλοντας εναντίον όσων αναπαρήγαγαν την συγκεκριμένη ιστορία, τονίζοντας ότι το μίσος που υπάρχει για τον τεχνικό των “ερυθρολεύκων” τους έχει τυφλώσει.

Αναλυτικά ο Sports Director του Ολυμπιακού έγραψε:

“Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες. Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας.

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κοουτς Αταμαν.

Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε. Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει”.

Δείτε το post:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα