Κέβιν Τζόνας: Ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Διαβάζεται σε 2'
Κέβιν Τζόνας: Ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο
AP

Ο Κέβιν Τζόνας γνωστοποίησε την περιπέτεια υγείας που έζησε σχετικά με τον καρκίνο του δέρματος, με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος.

Ο Κέβιν Τζόνας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση καρκίνου του δέρματος, με τον οποίο είχε διαγνωσθεί. Την δυσάρεστη αυτή ανακοίνωση αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους σε δημοσίευση του λογαριασμού του στο Instagram.

Το μέλος των Jonas Brothers, πριν περάσει από το κατώφλι του χειρουργείου, ανέφερε σε βίντεο ότι: «Σήμερα, λοιπόν, αφαιρώ ένα βασικο-κυτταρικό καρκίνωμα από το κεφάλι μου. Ναι, αυτός είναι ένας πραγματικός μικρός τύπος με καρκίνο του δέρματος που άρχισε να αναπτύσσεται και τώρα πρέπει να κάνω εγχείρηση για να τον αφαιρέσω».

Το γρουπ των Jonas Brothers. Από αριστερά: Nick, Joe και Kevin Jonas. AP

Στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα βίντεο μετά από την επέμβαση, στο οποίο δείχνει το σημάδι του και προειδοποιεί το κοινό του για άμεσο έλεγχο των κρεατοελιών ή άλλων σημαδιών στο δέρμα.

Σύμφωνα με τον Ιατρικό Οργανισμό, το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα είναι ένας τύπος καρκίνου του δέρματος που ξεκινά από τα βασικά κύτταρα – έναν τύπο κυττάρου μέσα στο δέρμα που παράγει νέα κύτταρα, καθώς τα παλιά πεθαίνουν. Συχνά εμφανίζεται ως ελαφρώς διαφανές εξόγκωμα στο δέρμα, αν και μπορεί να πάρει και άλλες μορφές. H θεραπεία για τέτοιους μη μελανωματικούς καρκίνους του δέρματος είναι επιτυχής στο 90% των περιπτώσεων. Ο καρκίνος του δέρματος μελανώματος είναι λιγότερο συχνός και συνήθως πιο σοβαρός από τον μη μελανωματικό καρκίνο του δέρματος. Σύμφωνα με τον Οργανισμό οποιοδήποτε μέρος του δέρματός μπορεί να επηρεαστεί, αλλά μεγαλύτερη επικινδυνότητα εμφανίζουν οι περιοχές που εκτίθενται στον ήλιο. 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα