Κάτω Κηφισιά: Ποιο είναι το εργοστάσιο που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κηφισιά
Εκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο κατασκευής τηγανιών, στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/6), σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο εργοστάσιο, που βρίσκεται στην οδό Αιγιδών, επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Από την πολιτική προστασία εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα 112 προς τους κατοίκους των γύρω περιοχών, με το οποίο τους συμβουλεύει να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Πρόκειται για το εργοστάσιο κατασκευής μαγειρικών σκευών με την επωνυμία ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ PAL Α.Ε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της εταιρείας: «Η Pal είναι ένας αξιόπιστος παραγωγός και διανομέας υλικών συσκευασίας τροφίμων και συσκευασιών έτοιμων γευμάτων. Παρέχουμε υλικά συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, συσκευαστές και σουπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη. Από την ίδρυση της μητρικής μας εταιρείας το 1947, η οποία εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν σήμερα προιόντα από διογκωμένη πολυστερίνη και PET όπως δίσκους και περιέκτες τροφίμων. Προμηθεύουμε μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προιόντα με προστιθέμενη αξία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα