Ασλανίδου: “Από τον θάνατο του αδερφού μου πιστεύω μόνο στο τώρα”

Διαβάζεται σε 2'
Η Μελίνα Ασλανίδου
Η Μελίνα Ασλανίδου Glomex

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προχώρησε η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου για τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα και για το γεγονός που την στιγμάτισε.

Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο Στούντιο 4  της ΕΡΤ και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης, για τα παιδικά της βιώματα, τα πρώτα της βήματα στον Μύλο της Θεσσαλονίκης για τον Γιώργο Νταλάρα και για την καθιέρωση της στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Μεταξύ αυτών μίλησε και για τον φόβο της να αφήσει τη Θεσσαλονίκη για μια καριέρα στην Αθήνα. «Τελικά ήρθα. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή μου και εκεί έγινε η ανατροπή. Είπα στον εαυτό μου “τώρα ζεις, τώρα θα το κυνηγήσεις, πήγαινε”. Και έτσι πήγα».

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αυτό που την έκανε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της ήταν ο θάνατος του αδελφού της. «Αυτό έχει χαραχτεί μέσα μου. Γιατί, όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, αναρωτιέσαι τι έγινε τώρα; Γιατί τα νέα παιδιά να φεύγουν; Αυτό είναι λίγο ανάποδο από τη φυσιολογική ζωή. Αυτό όμως ήταν εφαλτήριο για να έρθω στην Αθήνα».

 

Και συνέχισε λέγοντας πως το 2000 που είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα ζούσε στην Ομόνοια. «Στην αρχή έμενα 3-4 μέρες, δούλευα και έφευγα. Δεν ήρθα να εγκατασταθώ απευθείας, θέλω λίγο τον χρόνο μου. Η πρώτη μου επαφή με μεγάλο καλλιτέχνη ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα. Είναι ο μεγάλος μου δάσκαλος». 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα