Ελβετία: Δύο νεκροί από εκρήξεις σε χώρο στάθμευσης

Διαβάζεται σε 1'
Ελβετία: Δύο νεκροί από εκρήξεις σε χώρο στάθμευσης
iStock

Το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε έκρηξη σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, η οποία προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων.

Την ζωή τους έχασαν δύο άτομα, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 11 ύστερα από έκρηξη και πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Νουσμπάουμεν, στη βόρεια Ελβετία την Πέμπτη (13/06) το απόγευμα.

Για το δυστύχημα που συνέβη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μίλησε ο Ντάνιελ Βέχτερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του καντονιού του Άαργκαου, ο οποίος απέκλεισε τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας ή επίθεσης.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 19:00 (τοπική ώρα, 20:00 ώρα Ελλάδας) χθες, Πέμπτη (13/06), και οι δύο νεκροί βρέθηκαν μέσα σε υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτής της μικρής πόλης, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 25 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Ζυρίχης.

Να σημειωθεί πως οι 11 τραυματίες είναι δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ οι υλικές ζημιές φαίνεται να είναι μεγάλες καθώς η φωτιά επεκτάθηκε σε έναν όροφο κτιρίου που έχει οικοδομηθεί πάνω από το υπόγειο πάρκινγκ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι υπηρεσίες διάσωσης χρειάσθηκε να προχωρήσουν στην απομάκρυνση περίπου εκατό ανθρώπων και η αστυνομία αναγκάστηκε να επιβάλει την άμεση προσγείωση όλων των drones που βιντεοσκοπούσαν τη σκηνή προκειμένου να μην εμποδίζουν τα 3 ελικόπτερα που συμμετείχαν στις προσπάθειες διάσωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα